Huawei P8 vs. IPhone 6?
Utána olvastam, kérdeztem mindkettőnek. Vannak érvek mindkettő ellen és mellett is. Ti melyiket választanátok? Szeretném min. 3 évig használni.
Huawei: [link]
iPhone: [link]
Fú, köszönöm a válaszokat, mostanra kezd beérni végre a projekt és cserélem le végleg a szeretett HTC Sensation XE telefonom. Megérett a cserére.
Kár, hogy nem lehet iOS-t rakni a P8-ra, mert kb. az lenne az ideális számomra.
Mindenesetre sokat segítettek a kommentjeitek, de még kell aludjak rá, hogy biztos legyek.
Miért olyan fontos az iOS?
Komolyan kérdezem.
iPad-en szeretem, de telefonban biztosan utálnám. Bár néha az iPaden is előjönnek a hülye hiányosságai. Igaz én nem csak telefonálásra meg böngészésre használom ezeket a készülékeket.
Ha olyat akarsz, akkor vegyél xiaomi Mi4-et. A MIUI elég durván iOS koppintás. Tudom, mert Mi3-am van.
Az Mi4 ár/értékben bőven veri az iPhone-t. Hiába a jó minőségű telefon, hogyha másfélszer-kétszer annyiba kerül, mint más telefon.
Annyival nem ér többet, csak a menőségi faktora nagy.
#Utolsó, az iPhone-nál nem számít a hardver, mert attól független rendszer az iOS!
Amúgy igen, a túlságosan zárt rendszere miatt nem vennék én sem iPhone-t, nem értem, miért lenne az a tökéletes telefon, ha iOS lenne a P8-on? Az Android nyitott rendszere miatt nem ütközöl akadályokba, és bár hardverfüggő rendszer, de a P8 kellően erős hozzá + a Huawei-ken nagyon jól van optimalizálva a rendszer (tapasztalat), semmi gondod nem lenne. Ha viszont esetleg a kinézete tetszik az iOS-nak és azért kell, az Androidot saját ízlésed szerint testreszabhatod, ráadásul az EMUI design-ja alapból nagyon hasonlít az iOS-ra!
Igazad van, az iphone sem gyenge csak az androidnak kell sok ram és processzor,
De tényleg nagyon hasonlít a p8 az iphone-ra de nem igazán értem hogy miért utánozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!