Iphone 5s vagy Iphone 6?
Nem töltenék rá olyan sok mindent, inkább videó, fénykép lenne rajta sok, de azokat a gépre át tudom menteni, nem?
És akkor szerintetek ha 2016-ban vennék egy 5s-t, az akár öt évig is jó? Vagy így inkább a 6-os?
iPhone 4/4S már egyáltalán nem jó, nem hogy pár évük van.
most jelenleg az iPhone 5/5C a legolcsóbb, jól használható iPhone, de ezeknek is maximum másfél, 2 évük van hátra.
én is elsősorban a videók miatt nem férek el rajta, persze tudni kell, hogy például volt régebben, hogy koncertet videóztam, és egy egy órás videó elég könnyen megeszik 7-8 gigát, vagy többet.
meg az alkalmazások is szeretnek gyorsítótárazni, így ha huzamosabb ideig használjuk, akkor egy facebook alkalmazás+messenger kombó simán elfoglalhat 4-500 megát is(nekem most 350 mega a messenger, amiből csak 107 az app.
ha nem videózol ilyen extrém mennyiséget egyszerre, és folyamatosan átrakod őket gépre, akkor körülbelül olyan 6-8 GB-al lehet gazdálkodni átlag felhasználással(nekem is annó kb. ennyi volt, én sem raktam rá, csak a legfontosabb alkalmazásokat+1-2 játék), tehát nem egy használhatatlan a 16 giga sem, de azért a több az jobb. :)
Nekem 5s-em van a csaladban van 2 iPhone 6 is. Igazabol szerintem abbol a szempontbol jobb a 6 h ugye nagyobb meg egy picivel tobbet tud. De viszont szerintem az 5s sokkal jobban nez ki. De igazabol tok mindegy h melyiket veszed meg mert mind a ketto nagyon jo telefon.
Jo telefon valasztast!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!