Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vagy Iphone 6?

Iphone 5s vagy Iphone 6?

Figyelt kérdés
Még nem volt soha Iphone-om, így nincs sok tapasztalatom. 6-os talán kicsit nagy nekem, de szerintem meg tudnám szokni, az 5s-nek jobban tetszik a kinézete. Viszont ha már kiadok 150-200 e ft-t egy mobilra, olyan 4-5 évig minimum használnám. Ebből a szempontból nézve melyiket lenne érdemesebb megvennem? Vagy a mai mobiloknál már képtelenség, hogy 2 évnél tovább bírja egy készülék? Mostani már egy 4 éve megvan kb, és nincs különösebb baja, leszámítva, hogy elég ütött kopott, így egy fél éven belül azért szeretnék váltani. Ha tudtok még jó mobilokat, írhattok, de így alaposabban utánaolvasva nekem az Iphone volt a legszimpatikusabb, meg kinézetre is az tetszik legjobban.

2015. szept. 13. 22:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy a mostani mobilom egy sima Samsung Star II, nem tud valami sok mindent.
2015. szept. 13. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Iphone 5s egy szuper telo. Ha 5 evre veszed talán illene egy min 32GB-ost rendelni hogy ne kelljen sokszor menteni belőle ezt azt.
2015. szept. 13. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha van rá keret, mindenképp a 6-ot vedd, de persze én sem ajánlom olyan nagyon biztosan a 16 gigát...átlagos felhasználásra elég, de sosem lehet tudni, én például nem férek el rajta, ezért van 32 gigás 5S-em, ami amúgy tényleg nem rossz, de nyilván az újabb az jobb választás.
2015. szept. 13. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem töltenék rá olyan sok mindent, inkább videó, fénykép lenne rajta sok, de azokat a gépre át tudom menteni, nem?

És akkor szerintetek ha 2016-ban vennék egy 5s-t, az akár öt évig is jó? Vagy így inkább a 6-os?

2015. szept. 13. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert olvastam olyat is, hogy pl egy Iphone 4-est már nem éri meg idén megvenni, mert 1-2 év múlva nem fog jól működni újítások miatt meg nem tudom.
2015. szept. 13. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:

iPhone 4/4S már egyáltalán nem jó, nem hogy pár évük van.

most jelenleg az iPhone 5/5C a legolcsóbb, jól használható iPhone, de ezeknek is maximum másfél, 2 évük van hátra.

én is elsősorban a videók miatt nem férek el rajta, persze tudni kell, hogy például volt régebben, hogy koncertet videóztam, és egy egy órás videó elég könnyen megeszik 7-8 gigát, vagy többet.

meg az alkalmazások is szeretnek gyorsítótárazni, így ha huzamosabb ideig használjuk, akkor egy facebook alkalmazás+messenger kombó simán elfoglalhat 4-500 megát is(nekem most 350 mega a messenger, amiből csak 107 az app.

ha nem videózol ilyen extrém mennyiséget egyszerre, és folyamatosan átrakod őket gépre, akkor körülbelül olyan 6-8 GB-al lehet gazdálkodni átlag felhasználással(nekem is annó kb. ennyi volt, én sem raktam rá, csak a legfontosabb alkalmazásokat+1-2 játék), tehát nem egy használhatatlan a 16 giga sem, de azért a több az jobb. :)

2015. szept. 14. 12:52
 7/7 anonim válasza:

Nekem 5s-em van a csaladban van 2 iPhone 6 is. Igazabol szerintem abbol a szempontbol jobb a 6 h ugye nagyobb meg egy picivel tobbet tud. De viszont szerintem az 5s sokkal jobban nez ki. De igazabol tok mindegy h melyiket veszed meg mert mind a ketto nagyon jo telefon.

Jo telefon valasztast!!

2015. szept. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!