Iphone 5C 8gb, vennétek ilyen kis tárhellyel ennyi pénzért?
Soha nem volt még iphonem, az árát irreálisnak találom. Most viszont találtam alig használtat 10 hónap garival 50 ezerért, csak az a baj szolgáltatót is kéne hozzá váltanom... Mondjuk úgy hallottam átlehet vinni a telefonszámot minden gond nélkül :)
8gb nem túl kevés? Gondolom alapbol szabad vagy 3,5-4gb és ezen kéne eléldegélni, nem is bővíthető...
De ahhoz képest hogy 2 éve ilyenkor 200 ezerért debütált... egy pillanatra elgondolkodtam
Köszi, várok még észrevételeket.
Volt már kezemben iphone egy barátom által, igazából ő még a 16gb se fért el nagyon. Sok fotó meg videót imádott csinálni és mentette is őket rendesen.
Pár alapprogrammal meg 1-2 játékkal nem túl sok egyéb hely maradna, még ha folyamat menteném is ki belőle a dolgokat...
5C marhaság: kevés tárhely, gagyi kinézet, irreális ár.
Mondjuk 50-ért nem nagyon van jobb, de legalább lenne kártyafüggetlen...
maga az ár nem rossz, mert ennyi pénzért egy korrekt telefont kapnál, viszont a 8 giga tényleg kevés, meg persze az is egy szerencsétlen dolog, hogy nem független, de ezen könnyű segíteni, ugyanis elég sok közül lehet válogatni.
nem mondom, hogy a gari felesleges, de nekem idáig semelyik iPhone-ommal sem volt gond, pedig én is használtan vettem mindet.
nekem már a 16 giga is kevés lenne, 32-t javaslom, azon biztosan elférnél, akár szóbajöhetne sima iPhone 5 is, de ha ugyanolyan árban találnál 32 gigás 5C-t(nagyon ritka), akkor én mindenképp azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!