Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilod van? Milyet...

Milyen mobilod van? Milyet akarsz? Milyen mobilod lesz?

Figyelt kérdés

Képet is kérek!!

Nekem ilyenjeim vannak:

[link]

Ez a kedvencem, ezt használom legtöbbször

és:

[link] Ezt kicsit ritkábban használom mint a másikat.

és, öö. ezt nem használom, de elméletileg még az enyém :P:

[link] [középső]

Ilyet akarok/ilyenem lesz majd:

[link]

Na és a tieitek?

Írjatok sokan!! Köszi :)

2010. márc. 9. 10:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Halihó!

Nekem irtó sok telóm volt, és van is, nem tudom mindet leírni, de párat tudok

ez volt 2-3 éve, az első telóm, imádtam, mindig a hangaulatomtól függően váltogattam a képet a hátuljában.Végül már annyi volt, hogy reggel azért késtem suliból, mer tnem tudtam mit belerakni(XD), nagyon vicces volt.Nagyon szomorú voltam, amikor tönkrement...

[link]

ez volt tavaly, ezt is nagyon szerettem, de a szövetségtől ahol dolgozom kaptunk flottás telefont, és nem akartam kettővel rohangálni: [link]

ez volt a flottás telefonom, ezt nagyon-nagyon szerettem és nem ment tönkre soha, pedig volt hogy véletlenül, mikor száltam le a buszról kiesett a zsebemből le az aszfaltra.Csak egy kicsit karcos lett, strapabíró kis teló, infrával és bluetotthal is:

[link]

és most van ez, szintén flottás, szerintem szörnyen törékeny, csak bluetooth van rajta, és nagyon-nagyon kicsi a memóriája.De akinek mindegy, nem hallgat rajta zenét, telefonálásra elmegy, olyan kis világ egyszerűje:

[link]

és ez az álomtelefon, hogy ne kelljen állandóan mp4-t, telefont és fényképezőgépet hordani magamnál, és talán még a laptopomat is tudja helyettesíteni.Beleszerettem a felcsúsztathatós telefonokban, a sony az én kívánságomat teljesítette ezzel-remélem hamar összejön rá a pénz-, a baglyos telefondíszem is át akar rá kerülni(XD), ez a dísz eddig minden telefonomon rajta volt, kivéve a nokián, nem is tudom már hány éves, kicsit meg van kopva szegény, de nincs szívem újat venni!:)

[link]

az álomtelefon lénye és valója!!!:)

2010. márc. 12. 21:37
 22/28 anonim válasza:
100%

Sok telefonom voltmáár..:D

Most: nokia5800

Lesz: iphone

Volt: nokia n76, nokia5310..stb

12/l

2010. márc. 13. 12:08
 23/28 anonim válasza:
samsung SGH-L700 am van de LG pop kéne
2010. jún. 16. 20:43
 24/28 anonim válasza:

Szia!

Én most SE K750i-t használok, 2-3 éve, msot karácsonykor fogom lecserélni szerintem egy Nokia C6-ra.

SE előtt volt egy LG-m (ami kettétört egy baleset miatt), azelőtt meg csak Siemensem volt. :)

2010. okt. 28. 13:43
 25/28 anonim ***** válasza:
most samsung l700-asom van de most cserélem le vagy iphone 4re vagy nokia e7-re
2010. okt. 28. 19:40
 26/28 anonim ***** válasza:

Egyszer már írtam ide, de megint váltottam :D

Ilyenem volt

[link]

ilyenem lett [link]

2011. márc. 8. 22:02
 27/28 A kérdező kommentje:
Én is váltottam már azóta..:)) Samsung Wave-re [link]
2011. márc. 8. 22:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Samsung Omniát akartam és az is lett...
2011. márc. 12. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!