Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol járt már a mobilod?

Hol járt már a mobilod?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondoltam, hogy pl: homokban, vízben tányéron, ilyesmi!
2011. júl. 11. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Járt már sokszor a döldön és egyszer véletlenül a szennyesben :D. Semmi baja. Galaxy Ace
2011. júl. 11. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Öltözőből elment egy telefonos boltba, onnan a rendőrségre, aztán visszajött hozzám.
2011. júl. 11. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
18:44 ez érdekesen hangzik, kifejtenéd? Melyik boltos volt ilyen becsületes?
2011. júl. 11. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
WC-ben se x8-am xD am azért esett a wc-be mert volt 1 vendég nálunk és bementem a wc-re h felvegyem a hívást és mikor kinyomtam valahogy kiesett a kezemből :D 2 napi száradás után működött.
2011. júl. 11. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyik boltos sem volt becsületes, feljelentés után a BRFK-s nő aki az ügyemmel foglalkozott ment ki a sportpályára, aztán pedig pár telefonos boltot felhívott a közelben és így találta meg, a lopás után kb 2 hétre már vissza is kaptam, rá 5 hónapra érkezett a levél, hogy a fiatalkorú nemtudommicsoda tárgyalását megnyitották, szóval 1 pont a rendőröknek.
2011. júl. 11. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Wc-ben de 2 napi száradás után nekem is működött, de a Micro Sd olvasója az csak 2 hónap után ált helyre! Azt csinálta, hogy amikor beraktam a kártyát, olvasta 10 másodpercig aztán utána amikor meg akartam nyitni lefagyott4 Aztán fogta magát és megjavult! De járt már vagy 20x a földön és volt köze olyan is, hogy futásnál kiesett a zsebemből és 50m-t pattgott! Meg az apám 1-2 hete amikor az ebédnél telefonált kicsúszott a kezéből, és bele a nyíros tányérban az uborkasaláta és a sültcsirke közé pont olajba de szerencsére csak a képernyő lett olajos, amit letöröltünk így nem lett semmi baja! Telefonom: Nokia 5130XPress Music c-2 kék színben!
2011. júl. 11. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem a k550i-m volt homokba. Azelött volt egy gagyi ilyen hangokat mondott h mibe léptem azt 2x bele ejtettem a levesbe és utána "el mosogatta" mamám XD
2011. júl. 11. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Idén vettem, március körül. Úszott már a tengerben, a Balatonban, strandröplabdázás közben a homokban is kikötött párszor. Viccből egyik reggel beleraktam a kakaómba, és úgy ittam meg azt, majd a telefont gyakorlatilag elmosogattam. Természetesen semmi baja nincs, most is itt van mellettem. Motorola DEFY legfőbb előnyei :)
2011. júl. 11. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Földön megszámlálhatatlanul sokszor, mellmagasságból leejtve a betonra (zenét hallgattam hazafelé részegen :D), egyszer "elvesztettem", 3 napig nem találtam, aztán ráleltem az íróasztal fiókjában (???), tv állvány mögött a porban.

Kissé le van kopva, meg van viselve és le van törve a töltőrészénél az az oldalsó kis falacska, így tölteni is befőttesgumi segítségével töltöm az én 2 éves, jó öreg SE W302-m, de szeretem. :D

Most cserélem le majd, valszeg Blade-re vagy X8-asra.

Azok lehetőleg nem fognak az előd sorsára jutni :D

2011. júl. 12. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!