Gyakran cserélgeted a mobilod?
Figyelt kérdés
A csere divathóbort vagy a telefon romlásához kapcsolódik inkább? Mit veszel figyelembe telefon választásnál? Az árat vagy a külsőt, vagy a pénzt...? Kort is és nemet is kérek!2011. szept. 27. 15:44
1/17 anonim válasza:
2 évente, amíg a garancia tart.
Csak az ár-érték arány érdekel.
23/F
2/17 anonim válasza:
Kb.2 évente veszek új telót, de 10évvel ezelőtt még 8-10 hónaponta cserélgettem divatból.Mostmár csak, akkor veszek, ha rossz, vagy az aksi lemerül hamar. Ár/érték arányt veszem figyelembe.De van egy-két márka ami nem kell.29N
3/17 anonim válasza:
Nem cserélgetem gyakran, olyan 3-4 évente. Ha nagyon elavult lesz, hamar lemerül, elromlik esetleg elveszik :D, akkor kell csak új. A választásnál figyelembe veszem a külsőt, valamint hogy miket tud a telefon, de nem adnék ki érte túl sok pénzt.
18/L
4/17 anonim válasza:
Nekem már 5-es korom óta ugyanaz a telómm van, nagyon jó állapotban, sok extrával - egyszer s nem volt javítva. Amíg nem romlik el, nem cserélem le.
5/17 anonim válasza:
Régen kb fél évente cseréltem, aztán 5 éve vettem egy jó telefont ami még a mai napig működik, azt 3 évig használtam aztán vettem egy komolyabbat, azt is csak azért cseréltem le mert már le volt nagyon strapálva külsőleg. Most is új telefont tervezek venni, mivel a jelenlegit használtan vettem meg egy haveromtól aztán ez már kezd úgymond döglődni, a haverom 2 éve vette nekem kicsivel több mint 1 éve van meg.
7/17 anonim válasza:
Kb 2 évente cserélem, leginkább a tudás számít, mivel munkaeszköz is, nem csak egy divatos tartozék. F/30
8/17 anonim válasza:
A mostani nekem 1,5 éve van, magam is csodálkozom hogy nem cseréltem még le, mert a legalapabb telóm van..mindig kiszúrom az ilyen tömeggyártásúakat. Amúgy Samsung s5230-am van és igazából semmi gondom nincs vele még mindig teljesen jól működik pedig én aztán nem vigyáztam rá :) De nem is akarok újat venni, mert már úgy hozzámnőtt :)
15/l
9/17 anonim válasza:
Októbertől lesz egy olyan mellékállásom amihez nagyon kellene egy óriási tudású készülék,most csask egy alap telóm van,Nokia,utálom,de ez van...29/ff
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!:) Még további válaszok is jöhetnek:) Én is megosztok egy két infót: figyelembe veszem a külsőt és az árat valamint a teló tudását is... :) Most egy Lg Kp 500as mobilom van 1éve és 3hónapja!Szeretem! :) Ja, és rózsaszín!:)
2011. szept. 27. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!