Gyakran cserélgeted a mobilod?
Figyelt kérdés
A csere divathóbort vagy a telefon romlásához kapcsolódik inkább? Mit veszel figyelembe telefon választásnál? Az árat vagy a külsőt, vagy a pénzt...? Kort is és nemet is kérek!2011. szept. 27. 15:44
11/17 A kérdező kommentje:
És nem cserélgetem gyakran a telefonokat... csak ha szükséges:) 21/L
2011. szept. 27. 16:40
12/17 anonim válasza:
Én akkor cserélem ha a jelenlegi telóm kipurcan
13/17 anonim válasza:
Én is kb 2 évente cseréltem, de legutóbb a Nokia 5228-asomat 8 hónaposan eladtam. Ugyanis amiatt vettem meg 2010 augusztusában, mert nagyon vágytam érintőképernyős telefonra. Úgy voltam vele, hogy a Wifit meg a GPS-t úgysem használnám tehát megvettem. De a Wifi időközben mégiscsak hiányzott belőle így lecseréltem Wifisre. Azt nagyon megszerettem de kicsi volt a képernyője meg a felbontása már az utódnak is (3.2 inch 640x360). De attól még jó, viszont egy Samsung Galaxy Tab 7 inch-est még vennem kellett mellé. Viszont így már jó. ;-)
14/17 anonim válasza:
Nem cserélgetem gyakran... nem vagyunk újgazdagok, hogy havonta telefont vennénk unalomból... Eddig 3 telefonom volt a mostanit is beleértve, az elsöt 3 évig, a másodikat 1 évig és a mostanit is 1 éve használom... Karácsony körül lejár az elöfizetésem és váltok másikra, de a készülék marad, mert teljesen megvagyok vele elégedve :)
15/17 anonim válasza:
Nem váltogatok sűrűn mobilokat átlagosan évente de vt már oan telón is amit 2,5 évig használtam a Nokia 6300-át ma már csak játszani használom. Jelenleg egy 5 éves Samsung SGH Z560-at nyúzok de már eléggé romos állapotban van. Belűlről!! a mobiljaimra vigyázok de már az agyamra meg a napi töltögetéssel. Ezt a mobilt apámtól örököltem januárban. Am most fogok cserélni egy okostelefonra. Név szerint egy Huawei U8500-ra ha csak nem látok vmi számomra kedvezőbb telót a csere napjáig. : D
Eddigi telóim: Nokia 3510i, Samsung SGH X480, Nokia 6020, Nokai 6600, Nokia 6300, Smasung SGH Z560 egyik se mai darab. 9 éves korom óta van mobilom most vagyok 17. : )
16/17 A kérdező kommentje:
Örülök minden válasznak! A kérdést különben azért tettem fel, mert itt sok fiatal tizenévestől hallottam/olvastam,hogy gyakran cserélgetik a telefont meg 15évesen iphonet és hasonlókat akarnak... azért ez túlzás! Nekem eddíg 3 telefonom volt nokia3310 sony ericson (nem tudom milyen, de ezüst színű volt) és egy pink motorola kinyithatós V3típusú mobil! Mindet nagyon szerettem és kötődtem hozzájuk:)
2011. szept. 27. 19:56
17/17 anonim válasza:
Ha kihasználja akkor miért ne akarjon iPhone-t? Ez nem kortól függ, hanem fejben döl el, hogy ki mennyire használná ki, vagy egyáltalán mennyire ért hozzá... Sok felnöttnek fogalma nincs például a telefonokról, de azért a márkás drágát veszik, aztán ezen az oldalon is panaszkodnak, hogy jajj nem értik mit kell csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!