Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent neked a mobilod?

Mit jelent neked a mobilod?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondoltam pl: Hogy felajánlanak neked egy 2x jobb telefont mint a tied és azt te visszutasítod!

Ilyenekre gondoltam!

2011. júl. 13. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy kütyü, amivel tudok zenét hallgatni, netezni, játszani vagy esetleg telefonálni. Ha adsz nekem 2x jobbat, elfogadom :D
2011. júl. 13. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:

hát igazábol nem olyan nagy értékü az enyém...20ezer forint körül volt mikor megvettem..már több mint egy éves..amire kell arra jó..ha felajánlanák egy jobbat lehet elfogadnám és eladnám és vennék egy egyszerűt..

annyira nem köt hozzá semmi mert nem vagyok egy üzletember akinek a telójában van a fél élete :D

ha felajánlanának nekem 10milliót nyugodtan odaadnám :D

2011. júl. 13. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikor megvettem, nagyon jó gép volt (a legjobb), most öt éves szegényem, sosem volt szervizben, de már nagyon érik egy cserére. Ha felajánlanának érte teszem azt egy N9-et, vagy bármit a mostani csúcskategóriából, gondolkodás nélkül igen!
2011. júl. 13. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem kedvemtől függ! Ha olyan a kedvem szinte semmiért sem adnám oda a telefonom egyszerűen ragaszkodom hozzá!
2011. júl. 13. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem Galaxy Ace-m van és nem biztos hogy elcserélném. Nincs vele semmi bajom. De ha tényleg egy 2-szer jobbat ajánlanak érte szerintem itt a válaszolók 90%-a elfogadná.
2011. júl. 13. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem cserélném el. iPhone4 -em van, teljesen elégedett vagyok vele, szeretem, és pl itt a GalaxyS2, 2x jobb hardveresen pontosan, ajánlották már érte, de nem éltem a lehetőséggel.
2011. júl. 14. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!