Helyre tudom ezt a helyzetet hozni még valahogy?
1. Van itt a családban egy okostelefon,ami feleslegessé vált. Gondoltam hogy egy régi kártyát(nem micro) beleteszek valahogy. Nem vágták körbe a helyi gsm-ben, ezért körbevágtam én. Nem volt jó ötlet, ugyanis az új telefonba beszorult mikor be akartam tenni. Mikor kiszedtem megkarcoltam kicsit, de visszatettem a régi telefonba(igen, abba amibe amúgy nagy való) és olyan passzentosan tettem be, hogy működik továbbra is! Na de az a telefon elég régi már...nem abba kéne. A kártyát (telekomos) kicserélik vajon, vagy azért is le****nak mert hozzányúltam? Mit tegyek?://
2. Van egy használatlan microsim kártya is, ami belemegy a telefonba, de aktiválni kéne, viszont a telefont aukciós oldalon vásároltam és a kártyát is adták hozzá. Tudom regisztrálni az én adataimmal?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!