Meiket kérjem karira? Iphone 6 plusz 128 gb vagy samsung galaxy s6 edge 128 gb
A kislány küldött nekem egy privát üzenetet, és bemásolta azt a kommentet, amit a 47-es válaszolóhoz (az vagyok én) írt.
Akkor is egy vicc vagy, és ráadásul buta is, mert ha jól sejtem, középiskolás tanulmányaidat készülsz elkezdeni, a korodból ítélve, vagy már egy éve el is kezdted..
Hidd el, ott nem nézik majd jó szemmel, hogy ilyen helyesírási hibákat vétesz!
Itt a nyár, inkább készülj fel a nyelvtan órákra a szünetből még hátralévő időben!
Veled egykorú vagyok, viszont még ha megengedhetnénk is hogy ilyen telefonom legyen akkor sem kellene
Azt mondod, hogy nem menözésre kell, viszont játszani sem szoktál, ebböl következik, hogy nem tudnád kihasználni a telefont.
De akkor miért költenél annyi pénzt feleslegesen?
Értem, hogy van miböl, de ez nem ok arra, hogy feleslegesen kell költekezni.
Inkább vegyél egy Nexus 6-ot(illetve addigra kijön az idei változat de az sem kerül majd ilyen sokba) az egy remek és megbízható telefon.
A pénz maradékát inkább költsd másra, vagy adakozz.
Röviden ne vegyél túlárazott szarokat csak azért, hogy költsd a pénzt.
Azt mondtam, hogy túlárazott, és mégis mivel tudnád kihasználni, ha úgysem játszol rajta, mi az ami még kihasználná azt a teljesítményt?
Fél áron vehetsz ugyanannyira jó telefont, amin még jobban tudsz videót nézni.
Jo akkor azoknak akik nem képesek mindent elolvasni vagy rossz a memoriajuk:
Par játékra, alkalmazásra es FÉNYKÉPEZÉSRE/VIDEÓZÁSRA IS használnám! Es akkor miert nem egy f.gepet kerek? Mert szeretnem ha mindig nalam lenne es ez egy f.gep esetében nem mi dig megoldható!
"...tularazott szarokat..."
Na ez mi ha nem ocsarolas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!