Meiket kérjem karira? Iphone 6 plusz 128 gb vagy samsung galaxy s6 edge 128 gb
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 12:40
11/71 8072 válasza:
Ne foglalkozz vele kérdező "datubber" mindenkibe beleköt többször láttam már :D
12/71 anonim válasza:
260 ezer egy telefonért? Nem is merném használni, állandóan attól félnék, hogy ellopják. 30 ezerért biciglit vettem, pár hónapig használtam, aztán ellopták.
13/71 anonim válasza:
Szerintem elég, ha november végén megnézed majd, hogy melyik a legdrágább, és azt kéred. A karácsonyi szezonra biztos jelennek meg új telefonok. Egyébként vélhetően az iPhone egy ideig még menőbb lesz a többinél, ha magadtól nem tudod eldönteni, milyet szeretnél, azzal nem lőhetsz mellé, a pajtásaid irigykedni fognak pár hónapig. Csak úgy készülj, hogy jövő karácsonyra megint telefont kell kérned, ha tartani akarod a szintet.
14/71 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
15/71 A kérdező kommentje:
milyen 260 ezer?????! 340 ezer!!!!
2015. júl. 27. 13:27
16/71 A kérdező kommentje:
utolsó mér
2015. júl. 27. 13:28
17/71 Lelwut válasza:
Hülye lennék "ájfónt" kérni karácsonyra, ha ennyire el lennénk eresztve pénzzel. Legyen eszed és kérj egy jóféle PC-t vagy valamilyen konzolt. Jó tudom, hogy azzal nem lehet felvágni, de nem is fog olyan hamar tönkremenni, mint az a túlárazott alumíniumdarab. Meg nem is olyan egyszerű ellopni.
Én is kíváncsi vagyok, hogy hány éves vagy btw, ha szépen megkérlek megírod?
18/71 A kérdező kommentje:
minek kérjek gépet ha az van és én nem azt szeretnék?játszani amúgy se szoktam kérlek ne irj hülyeségeket!TELEFONT SZERETNÉK NEM GÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!értsd meg jó??????!!!!!!
2015. júl. 27. 17:13
19/71 Lelwut válasza:
És szerinted azt melyik lyukamból rántsam elő, hogy neked mid van otthon és mid nincs?
Jfc beírod guglibe mindkét telefont, meglesed az adatait és döntesz. Neked kell a telefon, te fogod használni, nem az a 20 ember, aki itt neked válaszol...
20/71 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy hány éves vagy, de minek neked 128 GB-s telefon? Ha telefont akarsz, akkor telefonálni akarj vele, meg fényképezni, hasonlók. Ahhoz nem kell sem 128 GB, sem iPhone 6 Plus. Lehet, hogy 12 évesen menő a többiek között ezzel villogni, de ha fél év múlva más lesz a menő, akkor a szüleid megint adjanak ki egy csomó pénzt egy újabb telefonra, ami megint csak fél évig lesz jó?! Nem tudom, mennyire vagy képben a mai gazdasági helyzettel, nyilván nem te keresed a pénzt, de a leggazdagabbakon kívül senkinek nem kellemes kiadás 200-300 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!