Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meiket kérjem karira? Iphone...

Meiket kérjem karira? Iphone 6 plusz 128 gb vagy samsung galaxy s6 edge 128 gb

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim válasza:
100%

........."n veszek újat.a nagy tár hely azért......"és ez csak egy kiemelés a 103ezer komoly!! nem elütéses helyesirási hibáidból.

és ezen a dolgon semmilyen készülék nem fog segiteni-de azért javasolnám,hogy próbálj meg legalább ennyi energiát forditani a tanulásra-mint amennyit most belefeccölsz ebbe a felesleges nyekergésbe.

komolyan égeted magad akkor is ha azt gondolod,hogy nem

:)))

2015. júl. 29. 15:46
 42/71 A kérdező kommentje:

103ezer ja persze neked meg számolni kéne meg tanulni

nem a helyesírásrol szolt a kérdés nem tudtok olvasni??

2015. júl. 29. 17:05
 43/71 anonim válasza:
58%

Szia. Szerintem iPhone 6 Plus-t kérj, nagyszerűen fogsz járni vele, igaz, nekem csak 5C-m van, de remek az összes iPhone. Akkuval nem lesz gond, memóriával mégkevésbé. Sok ismerősömnek van 6 Plus-sza, és meg vannak vele elégedve.

Akik meg itt szidnak a helyesírásodért, azt meg figyelmen kívül hagyhatod (noha van igazság abban, amit mondanak). Feltettél egy kérdést, arra válaszolni illik és nem offtopic megjegyzéssel pumpálni az oldalt.

2015. júl. 29. 21:07
 44/71 anonim válasza:
75%

A kérdező kommentje:

103ezer ja persze neked meg számolni kéne meg tanulni

nem a helyesírásrol szolt a kérdés nem tudtok olvasni??

:)))))))))))

neked pelenka kell,és valamelyest tán el kellene kezdeni nem a se.ggedből kirángatni az embereket-mert ebból leszenk komoly gondjaid.

továbbra is azt javaslom ha megkapod a készüléket? akkor első dolgod legyen egy helyesírás!!appot felpakolni.

különösen nagy szükséged lenne rá.

a viselkedésed és a többi reakciód az szót sem érdemel...

2015. júl. 30. 07:47
 45/71 Dávid862 válasza:
Hát specifikációban többet tud az s6 edge,de az iphone6 plus-nak pedig jobb a szoftveres megírása.Szerintem s6 edge sokkal hamarabb fog értéktelenedni mint az 6 plus.Az egyik haveromnak van Samsung S5-je és már most lefagy, többször, és újra kell indítani.Viszont specifikációban annyival többe ut az s6 az iphone-nál ,hogy nem egyértelmű a döntés.Mielőtt akármelyiket megvennéd várd meg amíg megjelenik az s6 edge plus, és a 6s.Remélem segítettem. :)
2015. júl. 30. 10:42
 46/71 anonim ***** válasza:

Istenem..Hol tart a világ!

Írni nem tudsz, de 300ezer feletti telefont szeretnél, amit konkrétan menőzésre használnál, mindezt 15 évesen (ha annyi is vagy egyáltalán..)

2015. júl. 30. 11:32
 47/71 anonim válasza:
100%
Egy jókora nyaklevest kérj "Karira". Azt megérdemelnéd, mást nem. Tankönyveket is kaphatnál, főleg magyar nyelvtant.
2015. júl. 30. 11:58
 48/71 anonim válasza:
100%
Ezért van így elkorcsosulva ez a nyomorult világ. A szülő szerencsétlen agyondolgozza magát, hogy a kölykének mindent meg tudjon adni,amire kitátja a kicsi száját,hogy jobb élete legyen,mint neki volt. Közben elfeleji azt,amire igazából szüksége lenne: a szeretetre és az odafigyelésre, mert erre nincs ideje. Ehelyett ezeket tárgyakkal próbálja helyettesíteni. (nem lehet) Kicsi koromban mindig irigykedtem unokatesómékra,mert mindent megkaptak,míg mi egész nyáron (évben) dolgoztunk a földeken már 5éves korunktól. Ma már tudom,hogy mindent, csak apát nem,mert éjjel-nappal dolgozott. Csodálatos családom van,nekik nem. Sőt,veri az apját,akinek mindent köszönhet. Én Ember lettem,ő nem. Telefon helyett inkább kérd meg anyukádat,hogy menjetek el "telelni", hogy több időt tudjatok együtt tölteni. A tárgy pótolható, a Szülő nem. 29/L
2015. júl. 30. 13:49
 49/71 Andrew G. válasza:

Az előző válaszolónak teljesen igaza van.

Btw istenem, hogy lehet valaki ennyire felszínes és buta?

2015. júl. 30. 14:08
 50/71 A kérdező kommentje:
47-es na elárulom hogy borzasztóan szánlamas vagy hogy így általánosítasz!attól még hogy a többiek nagy része akiknek iphoneja van menőzésre használja az még nem azt jelenti hogy én is arra használnám.miért kell ilyen elő ítéeltesnek lenni?miért kell minden embernek egyből rosszra gonodlni?nem leírtam már egyszer hogy mire kéne? hát nem bírsz olvasni? belőled is csak a rossz indulat beszél!
2015. júl. 30. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!