Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meiket kérjem karira? Iphone...

Meiket kérjem karira? Iphone 6 plusz 128 gb vagy samsung galaxy s6 edge 128 gb

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim válasza:
93%
Egyébként ha neked tényleg mindegy, akkor ne várj értelmes választ. Legyen amelyik neked jobban tetszik, gondolom nem fogsz több tesztet elolvasni mindkét, vagy adott esetben több telefonról. A haveri körödben figyeld a reakciókat, beszélgetéseket a fenti telókról és amelyikkel szerinted 'rajabb' lehetsz köztük azt vetesd meg. Ezzel a mentalitással szerintem csak ez működik, aztán majd ez sem...
2015. júl. 28. 07:23
 22/71 Ternó válasza:
69%

Szerintem meg dolgoz meg érte, akkor talán értékelni fogod mennyit ér, és azzal már fel is vághatsz.

u.i.: nekem ha tellne is rá akkor sem vennék ezekből. Lumia párti vagyok....

2015. júl. 28. 10:31
 23/71 A kérdező kommentje:
na ide figyeljetek.nem menőzésre akarom venni.azt beszéltük meg h legalább 3 évig kellene használnom.és ha elromlik akkor én veszek újat.a nagy tár hely azért kell mert sok kép és videó lesz rajta aztán ugye a frissítések meg az alkalmazások pár játék zenék jól el fogják foglalni a helyet
2015. júl. 28. 11:54
 24/71 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj...

Én tényleg nem akadékoskodni akarok... De hány éves vagy? Ez azért érdekel, mert nagyon más felfogása van a világról, és a pénzről egy kiskamasznak (ne adj' isten egy gyereknek) és egy felnőttnek. Szóval, ha szépen megkérlek, elárulod a korod?

2015. júl. 28. 13:57
 25/71 A kérdező kommentje:
nekünk kicsit sem megterhelés ennyi pénzt kiadni
2015. júl. 28. 14:04
 26/71 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok az anyagi helyzetetekhez, amiért természetesen te semmit nem tettél, te csak élvezed.

A korodra vagyunk kíváncsiak. Légyszíves, áruld el. Nem halsz bele, és megkíméled magad is a többi hasonló jellegű kérdéstől.

2015. júl. 28. 14:12
 27/71 A kérdező kommentje:
15 na
2015. júl. 28. 15:11
 28/71 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 éves vagyok, nagy telefon-, és kütyümániás. Viszont ennek ellenére is az a véleményem, hogy (nem pusztán az ár miatt) semmi szüksége egy 15 évesnek csúcskategóriás telefonra. Elég egy olcsóbb (100-120 ezres) telefon. Úgyse bírnád ki 3 évig egy telefonnal, és a szomorú igazság, hogy sajnos a modern készülékeket nem is több éves használatra tervezték. Fiataloknál a lopás, elhagyás és a törés kockázata is magas, és akkor lőttek a 340 ezres (ugyebár kikérted magadnak) telefonodnak.

Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, ráérsz még gondolkozni a karácsonyi ajándékon. Fél év alatt még százféle mást is piacra dobnak :)

Távol álljon tőlem a megbántásod, de a kérdésed és a kommentjeid alapján is úgy látom, hogy nincs neked ilyenekre szükséged. Komolyodj még egy picit! Inkább a tanulásra fordítsd az időd és az energiád, mint a család felesleges százezreinek elherdálására. :)

2015. júl. 28. 15:33
 29/71 kérdező.. ***** válasza:
100%
15 éves vagy?Írásod alapján 10-nek hittelek...
2015. júl. 28. 18:14
 30/71 A kérdező kommentje:
10 éves kis gyerek hol akarna még iphonet???gondolkoz már el egy kicsit!
2015. júl. 28. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!