Meiket kérjem karira? Iphone 6 plusz 128 gb vagy samsung galaxy s6 edge 128 gb
Szerintem meg dolgoz meg érte, akkor talán értékelni fogod mennyit ér, és azzal már fel is vághatsz.
u.i.: nekem ha tellne is rá akkor sem vennék ezekből. Lumia párti vagyok....
Figyelj...
Én tényleg nem akadékoskodni akarok... De hány éves vagy? Ez azért érdekel, mert nagyon más felfogása van a világról, és a pénzről egy kiskamasznak (ne adj' isten egy gyereknek) és egy felnőttnek. Szóval, ha szépen megkérlek, elárulod a korod?
Gratulálok az anyagi helyzetetekhez, amiért természetesen te semmit nem tettél, te csak élvezed.
A korodra vagyunk kíváncsiak. Légyszíves, áruld el. Nem halsz bele, és megkíméled magad is a többi hasonló jellegű kérdéstől.
Én 16 éves vagyok, nagy telefon-, és kütyümániás. Viszont ennek ellenére is az a véleményem, hogy (nem pusztán az ár miatt) semmi szüksége egy 15 évesnek csúcskategóriás telefonra. Elég egy olcsóbb (100-120 ezres) telefon. Úgyse bírnád ki 3 évig egy telefonnal, és a szomorú igazság, hogy sajnos a modern készülékeket nem is több éves használatra tervezték. Fiataloknál a lopás, elhagyás és a törés kockázata is magas, és akkor lőttek a 340 ezres (ugyebár kikérted magadnak) telefonodnak.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, ráérsz még gondolkozni a karácsonyi ajándékon. Fél év alatt még százféle mást is piacra dobnak :)
Távol álljon tőlem a megbántásod, de a kérdésed és a kommentjeid alapján is úgy látom, hogy nincs neked ilyenekre szükséged. Komolyodj még egy picit! Inkább a tanulásra fordítsd az időd és az energiád, mint a család felesleges százezreinek elherdálására. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!