Hogyan írok gondolatjelet (–) androidos telefonon?
Figyelt kérdés
Nem kötőjelet, hanem gondolatjelet, amit pc-n Alt+0150 leütésével tudok írni.2015. júl. 3. 10:36
1/5 anonim válasza:
Sehogy, csak ha esetleg kimásolod egyszer valahonnan és beillesztgeted mindig, ami elég kényelmetlen dolog, de csak így megoldható.
2/5 anonim válasza:
A gondolatjel és a kötőjel ugyanaz, csak attól függ, hogy a mondat elé teszed, vagy közbe!
3/5 anonim válasza:
A telefon billentyűzetében több oldalnak kell lennie, ahol elvannak különítve a a simba betűk és a különleges karakterek. Én ott megtaláltam, de szerintem mindegyikben ott kell lennie. Ha nincs akkor Swiftkey vagy hasonló.
4/5 anonim válasza:
Nálam például már a billentyűzet első oldalán ott van a betűs billentyűk alatt, 1 azon billentyű alján vessző, tetején a kötőjel (Huawei Ascend P7). De amúgy kivétel nélkül minden okostelefon billentyűzetének több oldala van, keresd meg, hogy melyik billentyűvel lehet váltani! Álltalában jeles billentyű, például: +!=
5/5 Jófej:D válasza:
Én így: bal alsó sarokban vannak a nem betük jel(számok írásjelek stb.) : [?123]
Arra rámegyek. Ott már látok is egy kötőjelet. Hosszan nyomom a kötőjelet, és megjelenik egy gondolatjel (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!