Milyen androidos telefont vegyek 130ezerig?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 17:37
1/13 kérdező.. válasza:
Nexus 5/OnePlusOne/Moto X 2014/Xiaomi Mi4
3/13 anonim válasza:
Én mindenképp Sony Z2-t vennék. Bár ízlések és pofonok. Szerintem a Sony telefon dizájnja a legjobb. Természetesen nem kifejezetten a kinézetért kell megvenni, a tudása is megfelelő, a kamerája is perfekt.
De amint elnézem ajánlottak itt LG G3-at, amit semmiképp ne vegyél.
5/13 anonim válasza:
6/13 kérdező.. válasza:
Az utolsó adta a legrosszabb választ,ugyanis a sorrendje pont hogy hátulról a legrosszabbtól kezdődik.
G3 nem jó,mert laggos.Azok a jók amiket felsoroltam elsőkként.
7/13 anonim válasza:
Utolsó jó a Z2 is hidd el. Nexus5, Z2, Oneplus.
8/13 anonim válasza:
Kedves Kizo87!
Nagyon egy tudatlan ember vagy, ha ajánlod a G3-at, és még ki is állsz mellette. Kérlek olvass már véleményeket, teszteket forumokon, és egyből elfelejted azt a kérdésed amit nemrégiben kérdeztél tőlem.
9/13 anonim válasza:
Nexus 5 / 6, stock android, jó hardver, vezeték néklüli töltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!