Milyen androidos mobiltelefont ajanlotok? Milyet vegyek?
1. Iphone-t nem tudom vegyek-e, mert azt hallottam peldaul fajlokat Iphone csak Iphone-nak kuldhet....es konnyen is torik?! Ez igaz? Tobbi hatrany esetleg??
2. Ezenkivul nem szeretnek SAMSUNGOT!
3. Nem tudtok vmi jot, ami nem olyan atlagos?
1. Te döntöd el hogy veszel-e. Az, hogy iPhone fájlokat csak iPhone-nak küldhet nem teljesen igaz. Annyi igaz belőle, hogy Bluetooth-on nem fogsz tudni képeket meg zenéket küldeni másoknak. De egy csomó alkalmazás létezik erre, pl. SHAREit. Egy android felhasználónak elsőre kicsit furcsa lehet az iTunes. Könnyen törik? Ki mennyire vigyáz rá... Ha földhöz vágdosom persze hogy könnyen törik.
2. helyes
3. Nem átlagos és jó? Xiaomi. De érdemes olyan Xiaomi telefont választani amiben 2GB RAM van.
1. valaszolo
Kb max 100 000-ret, tobb penzt nem annyira akarok kolteni ra, kivebe, ha veszek Iphone-t.
2. valaszolo
Ez szerinted jo marka....en errolmeg nem is hallottam
Sonyban gondolkoztam, de egyik sem fog meg igazan://
A BlackBerryk nagyon tetszenek, csak, ha jol tudom becsodolt es nem is gyartjak oket?! Vagy igen? A Passportrol velemeny??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!