Folyton lemerül az aksi, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már vagy hónapok óta meg van hülyülve a telefonom. Rárakom töltőre (újonnan vett) és ha szerencsém van kb. 2-3 óra alatt feltölt 100% aztán (nem túlzok) kb. 15 perc alatt teljesen lemerül, úgy hogy nem használom. Sőt olyan is előfordult már hogy 45%-on töltőre raktam, és töltés közben merült le. Pedig kb. fél éve vettem bele új aksit. 2 féle tisztító program is van egyébként a mobilon2015. jún. 26. 02:38
1/7 anonim válasza:
1.Hibás a telefonod
2.Rossz az aksid, mert pocsék gyártmányt vettél
2/7 anonim válasza:
Semmiféle tisztító program nem kell. Érdemes lenne szétnézni az alkalmazások között, lehet, hogy valamelyik beragadt, ezért merül ilyen gyorsan.
3/7 anonim válasza:
Azt a 2féle tisztító programot gyorsan letörlöd, vírusírtóval együtt (ha van)...
Letörlöd a sok háttérben futó szemetet (Viber, Whatsapp meg a sok ilyen redvát).
Kapcsold ki a google play autofrissítést.
Kapcsold ki a wifi autokeresést.
Válts Apex/Smart launcher-re.
Location mode: battery saving
Bluetooth, NFC, GPS ki
Reboot
És meg is vagy
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy tűnik az aksival van baj mert az imént frissítettem az telefont (minden alkalmazás eltűnt) és még mindig ugyan azt csinálja
2015. jún. 27. 01:47
6/7 anonim válasza:
Vegyél új akksit, de ha nem oldja meg a problémát akkor valószínűleg a processzor működik hibásan és maximum frekvencián pörög. Nem melegedik a telfon ?
7/7 anonim válasza:
azt lehet látni, ha fut a háttérben valami..
feltöltöd 100%-ra, és kiveszed az aksit..visszateszed másnap..ha televan(mejdnem) akkor az aksi jó..e telót kell kitakarítani.
végső esetben hard reset, oszt jónapot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!