Folyton lemerül az aksi (fényképezőgép). Mit tudok tenni? Mi lehet a baj?
Most vettem egy új fényképezőgépet Olympus FE-47-es. Tettünk bele feltöltött elemeket, de pár kép (olyan 10-15) után lemerült. :S Most új elemeket tettünk bele de megint lemerült pár kép után.
A húgomnak is van fényképezőgépe, neki tökéletesen működtek az elemek (ugyanazzal töltöttük fel ugyanakkor). És amikor az enyém lemerült, mindkettőt újra feltöltöttük és kicseréltük, de az ő elemeivel is rossz és az én volt elemeimmel meg jó a gépe?
Lehet az a baj hogy nem azokat az elemeket tettük bele, amit adtak hozzá, hanem egy másik fajtát?
nekem is hasonló külső akkus kodakom van, és ki tervezem dobni, mert az isten se bírja táplálni 4400 mAh akukkal.
szerintem tedd azt amit én: én veszek beépített akkus vékony fényképezőgépet. Ha tönkremegy az akkuja, kidobom és veszek egy másikat (20 000 ft árban vannak már)
.
Kapcsold ki a vakut.
Csak akkor legyen bekapcsolva, ha tényleg szükség van rá (értsd, sötét), de keresd a világos témákat.
Mást nem tehetsz.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!