"Dual SIM" - 2 SIM-kártyás telefont keresek. Tapasztalatok? Milyent vegyek?
Nézegettem a Samsung SGH D980-at, tök jó lenne, viszont több mint 50ezer az ára, ráadásul csak szürkeimportból származót lehet kis hazánkban kapni -és ha nem tévedek, az azt jelenti, hogy valami összebuherált magyar szoftver van benne, ami könnyen-gyorsan meghülyülhet. Vagy tévedek? (és ezekhez a telókhoz csak bolti garanciát adnak).
Kinek milyen van? Megköszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat. Megbízható telefont keresek, a fent említett 50ezret sem sajnálnám érte, ha tudnám, hogy nem megy tönkre 2éven belül.
Azon kívül, hogy telefonálni fogok vele, nem ártana, ha jó kamerája lenne.
Minden választ köszönök!!!
Hú, úgy látom mégis talált az előző hozzászóló!
Eléggé begőzöltél!
Egyébként én sem vennék tőled semmit, márcsak azért sem, mert Dubaiból behozott valamikről beszélsz...
A mai világban elég sok kamu dolgot hallani és a Te storyd is erősen hasonlít egy kamu történetre!
Bocs.
Kérdező,
Szerintem sétálj be pár mintaboltba és ott érdeklődj.
Megnézheted legalább "élőben" és tapasztalatokat is hallhatsz + olvass utána a neten.
Ha boltban vásárolsz legalább tényleg lesz garanciád!
25-30ezer forint nem kevés...én spec 5ezret sem adnék ki szivessen, úgy, hogy "bizonytalan" a származása az árunak.
Itt nézz szét mindenképpen: [link]
Idézet egy Mobilaréna cikkből:
"a Speedshop meglépte azt, amit sokan nem mertek: minőségi kínai telefonokat kezdtek forgalmazni figyelemreméltó garanciális feltételekkel. A két év teljes körű cseregaranciát, európai szabványoknak megfelelő rádiós sugárzási értékeket bizonyító BABT minősítést viselő készülékeket kínálnak igencsak versenyképes áron."
Figyelek és olvasok, köszönöm a hozzászólásokat!
Samsung B5722 -most találtam egy ilyet, ez nagyon tetszene. Valami fórumon írta egy ember, hogy a Metro-ban márc.4-től 60e-ért osztogatják majd.
Nem nagyon volt még a Metro-val garanciális ügyem, de egy ekkora áruházláncban garancia tekintetében csak meg lehet bízni...
Hát, nem tudom... 60 ezer egy telefonra, ami jövő ilyenkorra már elavult lesz. Luxus. Franc se tudja, hogy megér-e ennyit.
Lehet, hogy pár hónapig még 2 telefonnal mászkálok. (céges+privát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!