Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék telefont venni....

Szeretnék telefont venni. Milyen tapasztalatok vannak a Nokia 5230-al?

Figyelt kérdés

Nem fogom megbánni ha ilyen telefont veszek? Most 30ezer forint,esetleg tudtok mondani valamilyen teleont ami ilyen árban mozog és jó is.? Esetleg a Sony Ericsson xperia x8? Melyiket javasoljátok jobban.?? És ugye a Nokiához jár cserélhető hátlap? És azoknak a színeit én választom ki vagy csomagban adnak 3 darabot?

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

13/L

2010. dec. 26. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha szóa jöhet az X8 is akkor természetesen azt vedd meg. A nokia, hát...
2010. dec. 26. 13:11
 2/11 Fkris ***** válasza:

a Sonynál fennáll a veszély h megy a szervízbe az első évben.

ha hosszútávra kell telefon akk Nokia, ha nem (és szeretsz vele szívni)akk veheted a sony-t.

tapasztalatból mondom.

2010. dec. 26. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Mien tapasztalatról beszélsz??? 3év Sony után vettem egy 5230-ast, amely az első honapban már egy napot sem birt ki töltés nélkül, a Symbian minden idgrendszer alkotóelememet tönkretette, végül billiárdozás közben betörött a képernyő...nekem nem érte meg megcsináltatni, igy most samsungom van. Öszintén szolva a Nokiák nem nagy dobások az érintőképernyősök piacán, semmi új fejlesztést nem tudnak felmutatni, csak adják ki a telefonokat, amelyeknek a minősége az utobbi időben romlot...
2010. dec. 26. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:

nokiának leáldozott gyerekek:D14/F vok de elégé értek atelefonokhoz már szinte az összeset megnyomodtam és hát anokia elég szarokat gyárt mostanában:D

szval inkább az x8

2010. dec. 26. 14:53
 5/11 anonim válasza:
Új Nokiák szarok, egyértelmű SonyEriccson. Már a harmadik SE-om van és tökéletesen működtek mind, míg ismerőseim Nokiáival állandóan valami baj van...
2010. dec. 26. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Na akkor én a többiekkel szembe fordulok! Nekem fél éve van meg a Nokia 5230 és igen csak jó teló!!! Hozzátenném, hogy 17/f vagyok és elég rendesen tapizom. Tapasztalataim a következőek: szép (ez sztem ízlések és pofonok), ez a Symbian hááát... megszokható de egyébként nem rossz, zenelejátszó egy Itouch-csal is kötekedhetne, gyors, szép képeket készít azzal a gyenge kamerával, van rá egy jó pár alkalmazás ( nokiaprogramok, OVI stor, Google), nálam 3-4 napig bírja az aksija, jobb az érintője, mint a Sony-knak, ingyenes navit adnak a telefon életére szóló tartalommal. Én sztem ha nem nem az a fontos neked hogy mekkora a belső ramja, meg hogy mekkora a processzor sebessége, meg hogy milyen operációs rendszer fut rajta, ha nem kell 1354638435 megapixel, 32GB belső memória, wifi. Ha kell egy olyan teló, ami szép, jópofa és strapabíró,( azért víztől kímélendő) okos, akkor Nokia!
2010. dec. 27. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Inkább a Sony Ericsson. Abban van wi-fi is!! Nekem mióta wi-fis telóm van, azóta el nem tudnám képzelni azt, hogy wi-fi nélküli telóm lenne xD
2010. dec. 27. 18:24
 8/11 A kérdező kommentje:

köszii mindenkinek.

háát annyira a wifit nem hiszem hogy használnám szóóval eddig még a nokia..:))

2010. dec. 28. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Am adnak hozzá hátlapokat + egy pengetőt (csuklópántot) is. :)
2011. jan. 20. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem csak wi-fi miatt szonierikszon. Azért is, mert annak legalább normális operációs rendszere van [android], és sok jó alkalmazást lehet hozzá letölteni. Meg a kamerája is jobb..:)
2011. jan. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!