"Dual SIM" - 2 SIM-kártyás telefont keresek. Tapasztalatok? Milyent vegyek?
Nézegettem a Samsung SGH D980-at, tök jó lenne, viszont több mint 50ezer az ára, ráadásul csak szürkeimportból származót lehet kis hazánkban kapni -és ha nem tévedek, az azt jelenti, hogy valami összebuherált magyar szoftver van benne, ami könnyen-gyorsan meghülyülhet. Vagy tévedek? (és ezekhez a telókhoz csak bolti garanciát adnak).
Kinek milyen van? Megköszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat. Megbízható telefont keresek, a fent említett 50ezret sem sajnálnám érte, ha tudnám, hogy nem megy tönkre 2éven belül.
Azon kívül, hogy telefonálni fogok vele, nem ártana, ha jó kamerája lenne.
Minden választ köszönök!!!
A Westendben vettük a Samsung márkaboltban.
Szerintem már elég sok helyen lehet venni.
Nah véletlenül elküldtem hamarabb
szóval 2 féle telefont "áruloK"
Egyébként nem ezzel foglalkozok vagy üzletelek
hanem csak van egy jópár nekem és eladom őket...Mivel Dubai-bol hozzák fateromék elég olcsón a 150ezres Iphone-hoz képest így ki nem hagytam...
Szóval nincs weboldal de mindjárt írok és linkelek 1 oldalt a telorol.
Ha az, hogy "aktív", azt takarja, ha pl a huszason hívnak akkor az csörög, ha pedig a harmincason akkor meg az, akkor igen, lehet egyszerre aktív a kettő.
A D880-nál tuti.
Kösz mindenkinek az eddigi hozzászólásokat, most le kell lépnem, mert ordít a lányom.
15.50, kösz, várom a linket. Jövök még ma, amint engedik a gyerekek, aztán reagálok.
Csak képet tudtam.
Nah szóval leírjam hogy mi a külömbség Iphone és Cesim között?
Most a legfontosabb neked hogy 2 simkártya mennyen bele és biztonságos legyen + sokáig dolgozzon igaz?
Mert sokféle telefonom van még ezen kívül.
De ha olyan kell akár amin "jáccanI" lehet vagyis 6ezer féle funkció van akár olyanom is van...
Egyébként nekem ilyenem van mert ez a legjobb szerintem.2x olyan vastag mint Iphone.Nagyon ütésálló
2 Iphonet is összetörtem már vele:D
Sokszor ejtettem el semmi baja...
Minősége eléggé jó.
Nem veszélyes ugyan olyan mint mindne telefon.
2 SIM
Meg hát van benne cosmó minden azt nem írom le csak ha fontos és kérdezed
Pl antenna tv mozgással is irányítható stb...
Ezen aktív mind a 2 és bármilyen mehet bele külföldi is akár mikor megyek külföldre gond nélkül működik
Elég okos telefon...
15.50!
Megnéztem.
Ami nekem lényeg:
- 2 SIM (lehessen velük variálni, tehát kikapcsolni az egyiket, vagy épp aktiválni egyszerre a kettőt)
- Mindkét SIM-en jó hangminőség
- Viszonylag jól bírja az aksi
- csak nagyon alkalomszerű wapozás lesz
- jó játéklehetőségek nem ártanak, mert szeretünk megmérkőzni a férjemmel :-)
- min. 3mp kamera vakuval
- naptár, emlékeztető, ébresztőóra intenzíven lesznek használva.
Viszont hááát, használt telóban nem nagyon gondolkodtam eddig. Ezen még kicsit agyalok, jó?
Utolsó bocsi de te nagyon hülye vagy...
Mit képzelsz magadrol hogy szarnak tartod mikor látni se láttál olyat.
Tudom melyik utánzatra gondolsz van 1 kínai ami nagyon elterjedt de ilyet még másnál nem láttam.
Szerintem ez még profibb az Iphone-nál csak az Iphone 5x drágább tehát nyugodtan...Meg az Iphone sokkal törékenyebb van ismerősöm akinek 3g van.
Egyáltalán nem szar ez a Cesim!Biztos hallotad valahol hogy az Iphone utánzat szar.Ha már itt járunk ez nemis Iphone utánzat hanem Cesim :)
Szerintem hagyuk igazuk van inkább vegyél Samsungot.Az simán ér 1 darab szart.Szóval ér valamit:D
Arra gondolok hogy az nemtud semmit meg 1 kalap szar kb.Csak arról tudni fogod honnan van meg hogy működni fog tuti :) Ott van garancia meg minden.Meg hát ha dual és neked annyi elég akkor vegyél olyat.
De ezt nemhiszem hogy le kéne szarozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!