Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 13 éve vagyok egy olyan fél...

13 éve vagyok egy olyan fél éva van egy érítős telefonom amit nagyon szeretek 1.5 és múlva kapok majd új telefont én egy lg ks 360 szeretnék: Ez a telefon tényleg ilyen olcsó? Tapasztalatok is jöhetnek meg vélemények köszönöm

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 29. 13:50
1 2
 1/14 anonim válasza:

Hát nekem ilyen van,de ha rám hallgatsz nem veszel ilyet. Állandóan szarakodik a képernyője,és nem tisztán játsza le a zenéket sem :/ Amúgy tényleg nagyon szép,megjól lehet vele villogni,de amúgy egy kalap szar :D Én is most gondolkodom,hogy lepasszolom,és veszek valami értelmesen,máss androidos telót.

15Cs

2010. dec. 29. 13:57
 2/14 anonim ***** válasza:

1,5 év múlva rengeteg új telefon fog kijönne, szerintem még korai nézelődni. :)

Ha pedig igazán jó telefont szeretnél, gyűjts még egy kicsit :)

Most milyen telefonod van?

2010. dec. 29. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát amilyen minőségű és tudású telefon, pofátlanság volna többet kérni érte. Fél évig ilyen telefonom volt. Kimondhatalan fejetlenséggel tervezték és gyártották ezt a telefont. Még egy olyan telefon nincs, amelyben érintőképernyő akart volna lenni, de mégsincs, na meg qwerty és nagyképernyő, úgy, hogy ezek közül egyiksem megy jól. A LG mindent belerakott ebbe a telefonba, csak mégsem lett semmi jó. A qwery billentyüzetem gyakran beragadt, nagyon idegesitő az érintőképernyő, amelyet csak telefonszám beütésekor tudsz használni(ilyent??? Atya Úr Isten, hol volt a fejem mikor megvettm...??!!) Gyakran lefagyott az egész szoftver rajta, nameg az akku sosem birta jól. Valahogy úgy képzelem ezt a telefont, mintha egy finom szalámit akartak volna késziteni, csak lejárt és megbüdösödött húsból és végül olyant alkottak, amely piacra dobható, csak éppenséggel nem fogyaszatni való...
2010. dec. 29. 14:03
 4/14 anonim válasza:
nekem is ugy tetszik ez a telefon már vagy 2 éve ilyet szeretnék de fél évvel ezelőtt rájöttem hogy ez már egy elég régi telefon és a mostani telefonokhoz képest semmit nem ér
2010. dec. 29. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

1, 13 évesnek felesleges telefon

2, ez egy semmit nem tudó telefon

3, villogásra sem igazán alkalmas, de aki azért vesz telefont az egy pózer köcsög

4, addig még sok víz lefolyik a dunán, csak gondoj bele: mit tudtak másfél éve a telefonok, és mit tudnak most.

2010. dec. 29. 14:05
 6/14 anonim válasza:
57%
minek veszel szart?
2010. dec. 29. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

1, A mostani telefonoddal mi a baj? Mert tudod, mindig fognak újabb típusú telefonok kijönni, amik egy kicsit már többet tudnak, mint az előzőek. Akkor mindig újat veszel? Szerintem teljesen felesleges, azt a pénzt rádkölthetik a szüleid más formában is (új ruhák, akármi).

2, Másfél év múlva már ez a telefon nem lesz annyira új, biztos olcsóbb is lesz, és egy csomó másik féle jelenik majd meg addigra.

3, Szerintem ha van egy érintőképernyős telód, az tök jó. Én meg lennék vele elégedve.

2010. dec. 29. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, és 4: szerintem ez a teló annyira nem is jó, amit linkeltél.
2010. dec. 29. 14:11
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkienk :)

2.válszoló Samsung Genoám van.

És még azt akartam kérdezni ha ez téll olyan szar ahogy mondjátok akk milyen talót tundnátok ajánlani ami Qwerty billentyűzetes, és lányos egy kicsit? :)

( csak azért kell Qwerty-billenytyűzetes teló mert nagyon sok sms t írok)

2010. dec. 29. 14:22
 10/14 A kérdező kommentje:
ja és az ára ne legyen afellegekben.köszii :)
2010. dec. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!