Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 13 éve vagyok egy olyan fél...

13 éve vagyok egy olyan fél éva van egy érítős telefonom amit nagyon szeretek 1.5 és múlva kapok majd új telefont én egy lg ks 360 szeretnék: Ez a telefon tényleg ilyen olcsó? Tapasztalatok is jöhetnek meg vélemények köszönöm

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 29. 13:50
1 2
 11/14 perettyó ***** válasza:
ha a 1.5 öt nem évnek hanem hónapnak veszem akkor szerintem felejtős hogy egy ilyen telefont vegyél dobj hozzá még egy kicsit és kapsz Nokia 5230 at ami a symbiánt leszámítva jó és tuti hogy nem fog a kezedben maradni egy gombja is (ebből van lila hátlapppal szerelt is )vagy egy zte bladet ami nem csajos de van benne wifi,androidos és türhető egy telefon de szerintem ennyi idössen a tanulással kéne foglalkozni és nem a "villogássa"mert régen rossz ha a telefonod miatt és nem saját magad miatt szeretnek
2010. dec. 29. 14:27
 12/14 perettyó ***** válasza:
látom irtad hogy qwertí aza baj hogy ebben a kategoriában max a samsung corby text van de az nem ilyen szétcsusztathatós hanem hagyományos kialakításu tehát a normális csuszkálos qwertys telefon az úgy talán a nokia c6 fölött kb 50 darab 1000 forintosért a tied
2010. dec. 29. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél érintőkijelzős mobilt, szinte mindegyikben van virtuális qwerty billenytyűzet!
2010. dec. 29. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Másfél év?? :O Addig nagyon sok új teló lesz még, és úgyis másmilyen fog tetszeni :) Szerintem korai még eldönteni :D
2010. dec. 29. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!