13 éve vagyok egy olyan fél éva van egy érítős telefonom amit nagyon szeretek 1.5 és múlva kapok majd új telefont én egy lg ks 360 szeretnék: Ez a telefon tényleg ilyen olcsó? Tapasztalatok is jöhetnek meg vélemények köszönöm
2010. dec. 29. 13:50
11/14 perettyó válasza:
ha a 1.5 öt nem évnek hanem hónapnak veszem akkor szerintem felejtős hogy egy ilyen telefont vegyél dobj hozzá még egy kicsit és kapsz Nokia 5230 at ami a symbiánt leszámítva jó és tuti hogy nem fog a kezedben maradni egy gombja is (ebből van lila hátlapppal szerelt is )vagy egy zte bladet ami nem csajos de van benne wifi,androidos és türhető egy telefon de szerintem ennyi idössen a tanulással kéne foglalkozni és nem a "villogássa"mert régen rossz ha a telefonod miatt és nem saját magad miatt szeretnek
12/14 perettyó válasza:
látom irtad hogy qwertí aza baj hogy ebben a kategoriában max a samsung corby text van de az nem ilyen szétcsusztathatós hanem hagyományos kialakításu tehát a normális csuszkálos qwertys telefon az úgy talán a nokia c6 fölött kb 50 darab 1000 forintosért a tied
13/14 anonim válasza:
Inkább vegyél érintőkijelzős mobilt, szinte mindegyikben van virtuális qwerty billenytyűzet!
14/14 anonim válasza:
Másfél év?? :O Addig nagyon sok új teló lesz még, és úgyis másmilyen fog tetszeni :) Szerintem korai még eldönteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!