Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a windows phone? Meg...

Torpeti kérdése:

Milyen a windows phone? Meg éri e meg venni? Mennyire unható egy idő után? (lehetőleg azok válaszoljanak akiknek windows op. Rendszeres telója van)

Figyelt kérdés

2015. ápr. 24. 12:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#9 Lumia 520 árán vettél volna droidot, talán már rég eret is vágtál volna...
2015. ápr. 24. 17:41
 12/21 anonim ***** válasza:

#4 !!!

Ennek fele sem igaz!!! Rajtam kívül 5-nél több ismerősöm használ Windows Phone-t, és senki nem tapasztalt hasonló jelenségeket!!! Én is több mint két éve használam, de mindig ébresztett, mindig volt mobilnet és hívás, eddig minden gépre simán rá tudtam csatlakoztatni (Win7, Win8/8.1)!!!

2015. ápr. 24. 17:44
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Utolsóhoz csatlakozom!! Ismerőseim köében sok WP van illetve nekem is az van és sosem találkoztam ezekkel a problémákkal amit írtál kedves 4-es! Valószínüleg az egyik barátod valami kis apróságot mondhatott és te egyből túlreagáltad hogy hát nesze neked WP..semmi se jó..Én teljesen meg vagyok vele elégedve és semmiképp nem cserélném droidra mert sokkal megbízhatóbb telefon!!
2015. ápr. 24. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
11%

nekem volt lumia, nem szerettem, unalmas, játék alig van rá, nagy címek nincsenek, ha van rá app ami a többire is akkor biztos lehetsz benne hogy wp-n

- szarabbul néz ki

-kevesebbet tud

-nem jön hozzá frissítés

iphone-ra cseréltem, soha többet wp

2015. ápr. 24. 21:18
 15/21 anonim ***** válasza:
9%
Még egy pluszpont az iPhone-nak.
2015. ápr. 24. 21:24
 16/21 Saavedro ***** válasza:
82%

Most vettem Lumia 925-öst. Előtte 8 androidos telefonom volt.

- a rendszer az androidhoz képest unalmas. Hátteret LEHET állítani és minimálisan témázni is, de ennyi. Sokkal-sokkal kezelhetőbb, a gyorsgombok gyorsabban elérhetőek, minden gyorsabban beállítható, kezelhető mint androidnál.

- maga a rendszer nyilván sokkal-sokkal gyorsabb és stabilabb, de tényleg, minden tekintetben. Azért jó ez a telefon, mert nem akar 'okostelefon' lenni, nem filozofál sokat és nem is gondolkodik. Csak teszi, amit kell.

- játék, az sok van, itt is van Asphalt 8, Angry Birds, Sims, stb. DE alkalmazások már kevésbé. Én is inkább a gyáriakat használom - gyári böngésző, gyári zenelejátszó. Van Office gyárilag (pirospont) és az alap alkalmazások itt is megtalálhatóak

- a PCvel való kommunikáció nehézkes, a másolás lassú, nem lehet törölni, csak a telefonról, stb.

- kevés az egyes alkalmazások beállítási lehetősége

- gyors a boot és a leállás is

2015. ápr. 24. 21:54
 17/21 anonim ***** válasza:
18%

Ha a fele sem igaz, akkor nézzük:

1 tudsz másolni a sim kártyádra???Neem, miért neeeem???Ezt még a legszutykabbal is lehet.

2 sok embernek még xp-s gépe van, vagy linuxos akkor ezzel miért nem megy a párosítás???

Idézem az utolsó hozzászólót akinek ilyen van:

" a PCvel való kommunikáció nehézkes, a másolás lassú, nem lehet törölni, csak a telefonról, stb. "

Sőt a munkatársam ezért vett új laptopot, mert az xp-vel nem ment!!!

3 a csajszi ezért dobta ki a "szeretett" masinát, biztos érdekében állt hazudni (ezt nem lehet bebizonyítanom)

4 2G-3G ebben nagyra közrejátszik a szolgáltató és a jel, de felénk ezekre sok a panasz.Érdekes a samsungal ugyanez nem fordul elő az illetőnek.

5 ha ennyi emberből ennyi tartja meg az biztos jó lehet.

Akkor mi ebben a hazugság? Leírtam egy sor tényt, és nem véleményt. Az én véleményem messze nem érdekli a kérdezőt és nem is írtam ide.

Kész én befejeztem a szakértőkkel való eszmecserét ezzel kapcsolatban.

De van egy kérdésem a két emberkéhez.

Mi érdeketek fűződik ahhoz, hogy leszóljatok másokat?

2015. ápr. 24. 22:57
 18/21 Saavedro ***** válasza:
100%
needee, a Te ismerősi köröd nem azonos a teljes populációval...az XP meg egy 12 éves rendszer...a Windows Phone még gyerekcipőben jár de legalább nem tépem ki miatta a hajamat.
2015. ápr. 25. 07:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én prestigio pap 8400 használom és semmi olyan bajom még nem volt amiket az elözők írtak.
2015. ápr. 25. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az fontos hogy mi a háttér, hanem az, hogy gyors legyen , ne fagyjon le. Vam Samsung Galaxy Ace is de már harmadik nap nagyon lassú lett. Meg még skypon sem bírtam lenni mert annyi alkalmazás van a telón hogy legfeljebb whatsappot birtam letölteni. Az alkalmazásokat nem birtam kitörölni, lehet hogy pcre kapcsolódva lehetne de nekem nincs. Szóval jó a prestigio. Van első kamera is, 2 sim kártyát is fogad.
2015. ápr. 25. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!