Milyen a windows phone? Meg éri e meg venni? Mennyire unható egy idő után? (lehetőleg azok válaszoljanak akiknek windows op. Rendszeres telója van)
#4 !!!
Ennek fele sem igaz!!! Rajtam kívül 5-nél több ismerősöm használ Windows Phone-t, és senki nem tapasztalt hasonló jelenségeket!!! Én is több mint két éve használam, de mindig ébresztett, mindig volt mobilnet és hívás, eddig minden gépre simán rá tudtam csatlakoztatni (Win7, Win8/8.1)!!!
nekem volt lumia, nem szerettem, unalmas, játék alig van rá, nagy címek nincsenek, ha van rá app ami a többire is akkor biztos lehetsz benne hogy wp-n
- szarabbul néz ki
-kevesebbet tud
-nem jön hozzá frissítés
iphone-ra cseréltem, soha többet wp
Most vettem Lumia 925-öst. Előtte 8 androidos telefonom volt.
- a rendszer az androidhoz képest unalmas. Hátteret LEHET állítani és minimálisan témázni is, de ennyi. Sokkal-sokkal kezelhetőbb, a gyorsgombok gyorsabban elérhetőek, minden gyorsabban beállítható, kezelhető mint androidnál.
- maga a rendszer nyilván sokkal-sokkal gyorsabb és stabilabb, de tényleg, minden tekintetben. Azért jó ez a telefon, mert nem akar 'okostelefon' lenni, nem filozofál sokat és nem is gondolkodik. Csak teszi, amit kell.
- játék, az sok van, itt is van Asphalt 8, Angry Birds, Sims, stb. DE alkalmazások már kevésbé. Én is inkább a gyáriakat használom - gyári böngésző, gyári zenelejátszó. Van Office gyárilag (pirospont) és az alap alkalmazások itt is megtalálhatóak
- a PCvel való kommunikáció nehézkes, a másolás lassú, nem lehet törölni, csak a telefonról, stb.
- kevés az egyes alkalmazások beállítási lehetősége
- gyors a boot és a leállás is
Ha a fele sem igaz, akkor nézzük:
1 tudsz másolni a sim kártyádra???Neem, miért neeeem???Ezt még a legszutykabbal is lehet.
2 sok embernek még xp-s gépe van, vagy linuxos akkor ezzel miért nem megy a párosítás???
Idézem az utolsó hozzászólót akinek ilyen van:
" a PCvel való kommunikáció nehézkes, a másolás lassú, nem lehet törölni, csak a telefonról, stb. "
Sőt a munkatársam ezért vett új laptopot, mert az xp-vel nem ment!!!
3 a csajszi ezért dobta ki a "szeretett" masinát, biztos érdekében állt hazudni (ezt nem lehet bebizonyítanom)
4 2G-3G ebben nagyra közrejátszik a szolgáltató és a jel, de felénk ezekre sok a panasz.Érdekes a samsungal ugyanez nem fordul elő az illetőnek.
5 ha ennyi emberből ennyi tartja meg az biztos jó lehet.
Akkor mi ebben a hazugság? Leírtam egy sor tényt, és nem véleményt. Az én véleményem messze nem érdekli a kérdezőt és nem is írtam ide.
Kész én befejeztem a szakértőkkel való eszmecserét ezzel kapcsolatban.
De van egy kérdésem a két emberkéhez.
Mi érdeketek fűződik ahhoz, hogy leszóljatok másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!