Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a windows phone? Meg...

Torpeti kérdése:

Milyen a windows phone? Meg éri e meg venni? Mennyire unható egy idő után? (lehetőleg azok válaszoljanak akiknek windows op. Rendszeres telója van)

Figyelt kérdés

2015. ápr. 24. 12:11
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
73%
Én nagyon szeretem! Andorid után furcsa volt fél napig, aztán rájöttem, hogy sokkal könnyebb kezelni.:)
2015. ápr. 24. 12:16
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Én nagyon meg vagyok elégedve vele
2015. ápr. 24. 12:17
 3/21 anonim ***** válasza:

vegyél egy régit próbára, vagy kérj kölcsön

mindenki másra esküszik

2015. ápr. 24. 12:23
 4/21 anonim ***** válasza:
34%

Nekem nem az van leszögezem előre. Csak találkoztam párral a baráti körben.

1. nem tudtuk lementeni a saját sim kártyánkra a saját telefonszámainkat (be engedi, de ki már nem)!!!

2. nagyon válogatós a pc oprendszerére is,mert régebbi windowsal nem megy a párosítás, és linuxal sem!!! Csak minden frissítés után hajlandó kapcsolódni, ez pedig gyors munkánál hátrány.Azt, hogy bogarászni kell a videókkal és a fényképekkel már nem is említem.

3. véletlenszerűn nem ébreszt!!!

4. amennyiben volt 3G hálózat, akkor a gsm nem működött, tehát ha neteztél nem tudtál közben hívást fogadni, de ha telefonáltál, akkor nem ment a mobilnet!!!

5. öt barátom/munkatársam közül mindenki kidobta a csába a telefonjait és vett zöld robotost(ez meg jelent valamit)

Gyorsan ez emlékezetes dolgok jutottak eszedbe, de nemsokára jönnek a dicsérő szavak.

2015. ápr. 24. 12:27
 5/21 anonim ***** válasza:
34%
Hát nem egy iOS... Tiszta pocsék egyébként nem lehet háttérképet beállítani rajta. csak a kockákat látod.
2015. ápr. 24. 12:32
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Kevesebb alkalmazás van rá és nem lehet úgy testre szabni mint egy droidot. Én megbántam, hogy megvettem.
2015. ápr. 24. 12:38
 7/21 tibusz0211 ***** válasza:
85%

Nekem van mindkét fajta (android és WP)

A WP-t jobban szeretem.

Olcsóbb volt,

Nem hardverigényes a rendszer (100 mag 1000GB rammal egy facebookhoz)

Ha rábökök valamire megnyílik és használom nincs fél perc karikázás, lag, fagyások, nem válaszol...stb. Csak megy és kész.

Tovább bírja a nagyobb kijelzővel is az akkuja.

Lehet háttérképet betenni és nem csak a kockákat látod.

Nekem logikusabb és gyorsabb a kezelése.

Beállítható mi futhat a háttérben, nem meríti az akkut feleslegesen.

Minden fontos alkalmazást megtaláltam a Win Store-ban, vagy azzal egyenértékűt.

Érkeznek frissítések a rendszerhez.

Fele olyan kamerával sokkal szebb képet készít.

És még ezer dolog... de ez mindenkinek szubjektív szerintem. Ár/Érték arányban jobbnak gondolom az Androidos készülékeknél.

2015. ápr. 24. 13:13
 8/21 A kérdező kommentje:
Mert azon gondolkoztam hogy melyiket éri meg jobban egy nokia vagy egy samsung ez a 2 ami tetszik csak nem tudom melyik a jobb
2015. ápr. 24. 13:22
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem lumia 520 van de nem kedvelem ha tehetem le cserèlem egy droidra az volt de megtetszet wp de nagyon gyorsan megbántam kicsi kèpernyő,kevès alkalmazás,ami van az sem a legfrisebb ,3 here alkalmazásbol ami gyárilag rajta van 2 töröltem mert semmit sem èrt elavult volt ès sok-sok dolog hiányzot belöle ,1 maradt ami jó .100x inkább android mint mèg egyszer wp .
2015. ápr. 24. 16:20
 10/21 anonim ***** válasza:

én nemrég adtam el a Lumia 1020-amat, 1 évig volt nálam, és az a legdurvább, hogy az utolsó napokban találtam rá olyan funkciókra, amikről azelőtt nem is tudtam :D

maga a rendszer szerintem egy kicsit az android és iOS között van, az előbb említett példám miatt. van egy csomó olyan dolog, amit esetlegesen az iOS sem tud, bár nem is életbevágó persze, inkább kényelmi funkciók.

azonban kompromisszumos a dolog, ugyanis wp-re jelenleg a népszerűbb alkalmazásokból is a legtöbb kevesebbet tud, mint az androidos vagy iOS-es megfelelője, felhozva a legegyszerűbb példát, a facebook alkalmazást. sok wp-s inkább arra esküszik, hogy használja böngészőből az m.facebook.com-ot...

2015. ápr. 24. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!