Nokia lumia 520 velemeny? Olyanok valaszoljanak, akiknek mar regebb ota van!
határozottan nem. ezek az alsókategóriás androidra jellemző adatok amit a nyilván egy olyan valaki mondott aki még csak hírből hallott a wp-ről
az az op rendszer amit az 520 használ az még az ios-ek stabilitásával is felveszi a versenyt, azt a versenyt aminél az android a rajtnál elesik és felakadt szemekkel rángatózva vizeli össze magát (ejj micsoda hasonlat)
továbbá a wp rendszerek nagyon jól optimalizáltak a saját rendszerigényük alapján megépített telefonokra.ami annyit jelent hogy akku függvényében 3-4 évig is kifogástalanul akadás és fagyásmentesen működik
és a felhasználói élmény 2-3 év után is ugyanolyan mint az első pillanatban..
a rosszulinformált haverodat egy ilyen kijelentésért hozzáértő topicokban már ízekre szedte volna a netes társadalom
én fél éve használom. Ha monden szart leszedsz a Store-ból (igen, sajnos az vacakul megírt appok itt is jellemzőek) akkor előfordulhat, hogy beakad a telefon memóriájában egy app, amit nem tud bezárni (Ezt a GDR3-al kiküszöbölték, de helyette jött más "hiba").
Lényeg az, hogy nagyon pöpec telefon. gyors, nem akadozik. És támogatott. Stabil. Én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!