Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt meg lehet csinálni?...

Ezt meg lehet csinálni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Karácsonyra kaptam egy LG KP502-es telefont, de másodjára van szervízbe, mert legtöbbször amikor fényképezni szeretnék, kiírja hogy nem végrehajtható, pedig nem telt be a memória, szóvala telefonnal van a gond. De ez nem olyan lényeges. (Most jelenleg van másodjára a szervízbe)

Az első nap még tök buli volt hogy érintőképernyős, de mostmár meguntam, nem tetszik, nem szeretem! :'( Nem lehet megmondani, hogy egy másik telefont szeretnék kérni az LG árából? Mostmár mindegy milyen, csak ne érintőképernyős legyen!

Szóval szerintetek ezt meg lehet csinálni? Vagy nem adnak másfajtát ha nem lehet megjavítani az LG-t?

2010. febr. 20. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Olyanról már többször hallottam, h ha egy telefont 3. alkalommal visznek vissza garanciás hibával akkor kérhető, h cseréljék ki a készüléket. De gondolom, h azonos típusú készülékre cserélik. Jó a rosszban, h ha igaz és kicserélik akkor esélyed van rá, h egy gond mentes telefonhoz juthatsz. Vissza kellene vinned! veszteni valód nincs!!!
2010. febr. 20. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, már visszavittem, de a kérdés az, hogy ha a 3. alkalom után kapok egy másikat, akkor lehet kérni úgy hogy ne LG-t kapjak hanem pl egy Nokiát ami ugyan annyiba kerül? Mert nem jön be ez az érintőképernyő... :(
2010. febr. 20. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Újból az első vok. Nem hinném, h azért ebbe belemennek. Te egyszer döntöttél az LG mellet. Le kell nyelned!!! De örülj annak ha kicserélik.
2010. febr. 22. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem fogsz más típusú telefont kapni... esetleg egy használt-telefon boltban
2010. febr. 22. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
vodafonos?
2010. febr. 24. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Már lényegtelen, az LG telefonomat megjavították, de ahogy nézegetem/használom, egyre jobban tetszik. :)

Azért köszönöm a válaszokat, egyetlen egy hasznos válasz volt, a többit leszavaztam. :)

2010. febr. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!