Ezt meg lehet csinálni? (bővebben lent)
Karácsonyra kaptam egy LG KP502-es telefont, de másodjára van szervízbe, mert legtöbbször amikor fényképezni szeretnék, kiírja hogy nem végrehajtható, pedig nem telt be a memória, szóvala telefonnal van a gond. De ez nem olyan lényeges. (Most jelenleg van másodjára a szervízbe)
Az első nap még tök buli volt hogy érintőképernyős, de mostmár meguntam, nem tetszik, nem szeretem! :'( Nem lehet megmondani, hogy egy másik telefont szeretnék kérni az LG árából? Mostmár mindegy milyen, csak ne érintőképernyős legyen!
Szóval szerintetek ezt meg lehet csinálni? Vagy nem adnak másfajtát ha nem lehet megjavítani az LG-t?

Már lényegtelen, az LG telefonomat megjavították, de ahogy nézegetem/használom, egyre jobban tetszik. :)
Azért köszönöm a válaszokat, egyetlen egy hasznos válasz volt, a többit leszavaztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!