Scarecrow kérdése:
Mi lehet annak az oka hogy az xperia x8-as telefonom bekapcsolva van, telefonozok és kikapcsol magától. Vissza kapcsolni meg 10 perc után tud. Már volt a szervízben ezzel a problémával. Szerintetek mit tudnék csinálni? Vélemény?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 17:15
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem x10-em van és pont ez a problémám, már nagyon elegem van belőle. Több embertől is hallottam ezt a kikapcsolós bajt. Ma viszem vissza negyedik alkalommal a szervízbe, mindenféle alkatrészt cseréltek már benne, de még mindig rossz. Szerintem te is vidd vissza szervízbe, mert ez csak rosszabb lesz. Úgyhogy meg is fogadtam, soha többé nem veszek sony ericcsont.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia. Az enyém már volt a szervízben 2-szer és a második óta nekem jóó.:) Szerintem ne ez alapján ítéld meg mert a sony az nagyon jó telóóó.:D
2011. dec. 14. 18:26
3/3 Chicharito19950318 válasza:
nekem is x8as telom volt mindig vittem szervizbe mert nem volt jo...és végul betelt a garanciálislap és azt mondták h választhatok más telot:)és igy is lett:) am ez a folyamat fél évig tartot már naon kiidegelt am...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!