SE x8-nál, h tudom beállítani azt, h a zenéket stb ne a tel. Memóriájára, hanem az SD kártyára tegye? Vmint véletlen leválasztottam az SD kártyát, h tudnám vissza "csinálni"?
Indítsd újra a telefont, vagy vedd ki az sd kártyát és tedd vissza.
Viszont ezt a zenék és a telefonmemóriát nem értem. Gépről csak a kártyát lehet elérni, ezért nem is tudod a telefonmemóriába másolni a zenéket. Ha telefonnal töltesz le valamit a netről az szintén a kártyára kerül, a downloads mappába. Az meg megintcsak nem a belső memória. A belső memóriába csak az alkalmazások kerülhetnek.
Amikor a géphez van csatlakoztatva a telefon és a fájlátvitel üzemmódban van a telefon (ez szokott háttértár néven is lenni) akkor magától lecsatlakoztatja a kártyát a teló, hogy használhassa a gép. Amikor meg lehúzod a gépről akkor ismét használhatóvá válik a telefon számára a kártya.
Valamiért nem engedi a kártyára tenni, pedig elvileg automatikusan oda kéne hogy tegye a dolgokat
Pedig oda teszi, csak valamiért helyhiányra panaszkodik, amit nem értek, mert mint írtad abból bőven van. Próbáld meg formázni a kártyát és utána próbáld meg. Ha akkor se megy lehet a kártya lesz a hibás.
Nem tudom, ennek köze lehet ahhoz, h leválasztottam előzőleg az SD kártyát?
Semmi köze nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!