Vissza lehet hozni a pár hónapja törölt képeket a telefonomra? Ha igen, akkor hogyan?
GetDataBack, Recuva programokkal meg lehet próbálni (ha memóriakártyáról van szó).
A visszaállítási esélyeket nagy mértékben csökkenti az adott eszköz további használata, és a rá történő adatírás. Egy fájl addig visszaállítható, amíg az általa felülírhatónak megjelölt adatterületet valami más felül nem írja. Ha van egy 1GB-os memóriakártya, amit egyszer vagy többször is megtöltöttél adattal, azaz legalább 1GB-nyi adat került rá idővel, akkor egyértelműen megtörtént minden egyes tároló felülírása. Minél többször történt ez meg a hónapok során a folyamatos használattal, annál kisebb az esély a korábban törölt állományok visszaállítására.
Egy telefon belső memóriája is így működik, annyi nehézséggel hogy ahhoz nem lehet hozzányúlni, nincs olyan adat-visszaállító program ami látná és kezelné azt (csak merevlemezt vagy flash meghajtót).
Elindítod a programot, megkérdezi hogy milyen típusú fájlt akarsz keresni, majd azt hogy hol (merevlemezen, optikai meghajtón, flash meghajtón, adott mappában, stb...), kiválasztod a megfelelő formátumot (kép), meg hogy hol van, és elindul a keresés. Ha van találat, kilistázza a program, ezt meg tudod nyitni, és ki is tudod menteni újra önálló fájlként.
A programok csak olyan találatot listáznak ami helyreállítható, ezért a többszörösen felülírt fájlokat már nem igazán fogják látni, vagy helyreállítani (főleg ha a több hónap alatt végig használatban volt, kicsi az esélye hogy abból maradt valami).
Kijelöltem a fájl, azután jobb egérgombbal rákattintottam, és utána pedig a copyra, azután ezt írta : Copy is available only in the licensed version !
Do you want to buy license now? Most akkor mi a teendő? :(
Ingyenes verziót töltöttél le, de csak fizetőssel működik. Keresned kell egy törést vagy egy tört verziót.
Én a második találatot (47/1) töltöttem le és használtam, abban van törés/patch/serial, és az már engedni fogja a másolást.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!