Miért nem engedi a telefonomra a mine craft játékot?
Figyelt kérdés
samsung galaxy ace a telefon androidos 2.2 letöltésnél azt írták hogy kompatibilis vele de mikor telón elkezdem telepíteni telepítési hibát ír2011. okt. 21. 22:29
1/5 anonim válasza:
Mert a minecraftot meg csak a sony ericssonnal lehet jatszani.
3/5 anonim válasza:
Már nem. A héten vagy múlt héten lett hivatalosan elérhető az arra alkalmas telefonokon.
Kérdező: esetleg ha megosztanád a hibaüzenetet könnyebben menne a segítségnyújtás.
4/5 anonim válasza:
Első két hozzászóló rendkívül tájékozott... Már egy ideje kint van a touchsrceen verzió is. Ha marketről töltötted akkor sajnos nem tudom mi lehet a megoldás, ha internetről töltötted le az .apk fájlt akkor próbálkozz egy másik feltelepítésével. Nekem semmi gondom nem volt vele Motorola Defy CM7 2.3.5-tel. Esetleg megpróbálhatod 2.3-ra frissíteni a mobilt, ha jól tudom Ace-re van hivatalos is.
5/5 anonim válasza:
Az én galaxy mini-m re se lehet letölteni.. mert azt mondja nem kompatibilis... elvileg már miniden androidos os re lehet tölteni.. nem tudom mért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!