Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vissza lehet hozni a pár...

Vissza lehet hozni a pár hónapja törölt képeket a telefonomra? Ha igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Volt egy pár képem a telefonomon, és véletlenül kitöröltem pár hónapja, de most meg nagyon fontosak lennének azok a képek. Valahogy vissza lehet őket hozni?Ha igen, akkor hogyan?
2011. okt. 25. 23:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Rájöttem.... Egyesével megnézem az összes visszahozott képfájlt , valamelyik törölt fájlt beadja, van amelyiket nem,és azt írja hogy nincs villámnézet. Ez miért van?
2011. okt. 26. 13:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi. és ha azt letöltöm, akkor az a program befogja adni azokat a képeket is, amit ez nem? Mert egyik törölt képet beadja , a másikat meg nem, és azt írja hogy nincs villámnézet. De pont azokat nem adja be, amikre nekem szükségem van... :S
2011. okt. 26. 13:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Érdekes... a régebbi 2010.03.07. -ei képet beadja, de a sokkal előbbieket, a párhónapja törölteket nem :(
2011. okt. 26. 13:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert minél régebbi a fájlt és minél több idő telt el a törlés óta, és minél többször volt használva az adathordozó (írási műveletekkel), annál többször lehetett már felülírva - ami lehetetlenné teszi a visszaállítást, de ezt negyedjére ne kelljen már leírni. Egyértelmű mi történik, a nem olyan régi még visszahozható, a túl régi már elveszett és valószínű hogy végleg.

A tört program annyiban más, hogy abban engedélyezett a másolás és mentés, így nem csak listázni lehet a törölt fájlokat, hanem helyreállítani és tovább használni.

2011. okt. 26. 13:58
 15/18 anonim válasza:
sziasztok! amikor az androidos telómról a gépre raktam rá a képeket valahogy 4 kép eltünt, nagyon fontosak voltak, tudtok segíteni visszaállítani? létszi
2013. aug. 14. 10:46
 16/18 SalmaHayek válasza:

Bővebben ebből a cikkből tájékozódhatsz:

[link]

2015. dec. 1. 10:30
 17/18 anonim válasza:
Ez melyik alkalmazás ?
2015. dec. 22. 22:05
 18/18 anonim válasza:
Itt egy link remélem jo lesz:
2016. ápr. 15. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!