Telefonon nem lehet csoportos telefonhívást csinálni?
Figyelt kérdés
Szóval olyanra gondoltam mint Skypen is hogy lehet 1szerre többel beszélgetni... Ezt nem lehet valahogy megoldani telefonon?2011. okt. 22. 10:54
1/6 anonim válasza:
Milyen telefonod van? Amúgy konferenciahívásnak hívják.
2/6 anonim válasza:
igen, konferenciahívás, be kell viszont külön állítani a szolgáltatódnál. vagy neten, vagy felhívod az ügyfélszolgálatot, és annyi. viszont azt tudnod kell, hogy ahány embert felhívsz annyiszor számolja a percdíjat, szóval nem olcsó, de én régen csináltam úgy, hogy t-percek be volt kapcsolva, és akkor ingyen volt :D
3/6 A kérdező kommentje:
de milyen számot kell felhívni vagy hogy kell...
Tetenoros vok.
2011. okt. 22. 14:08
4/6 A kérdező kommentje:
* Telenoros vok
2011. okt. 22. 14:35
5/6 anonim válasza:
hát azt nem tudom, én t-s vok XD
6/6 A kérdező kommentje:
sikerült.... csak fel kelett hivni 1 személyt s ha az felvette akk még 1-et és ha az is felvette akkor ott irta hogy konferencia hivás és működik...
2011. okt. 28. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!