Samsung S3650 Corby vagy Sony Ericsson W595 Cosmopolitan Flower?
Figyelt kérdés
Samsung S3650 Corby vagy Sony Ericsson W595 Cosmopolitan Flower, szerintetek melyik a jobb? (most ez a Sony-m van és nem tudom, hogy lecseréljem e)2010. febr. 14. 17:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem a Sony Ericsson W595 mobil nagyon jó!
Nekem is ilyen telefonom van és nagyon megvagyok vele elégedve!
2/5 anonim válasza:
samsung corby nekem túl játéktelefonnak tűnt. Akkor inkább sony:-)
www.telefonguru.hu
nézz utánna miket tudd...hasonlítsd össze a kettőt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma megvettem a Corby-t és végül is megtartom a Sony-t is! :)
2010. febr. 15. 17:27
4/5 anonim válasza:
Ha hiszitek hanem, én nagyon sok idejig dilemmáztam a két telefon között! Végül a Sony mellett döntöttem, és nem bántam meg! 2 hete megvettem, és azóta le sem tudom tenni!
A Sony Ericsson sokkal tartósabb, megbízhatóbb, jobban megéri! A samsung-nál gyakoribbak a gyári hibák! Én Sonynál még nem tapasztaltam! Több a szórakoztató alkalmazás, és sokkal többet tud mint a Samsung! Mindnekinek nyugodt szívvel ajánlom!
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem a külseje miatt tetszett a Sony. Egyébként eddig Nokia párti voltam. Most a Samsung Corby-m van és nagyon szeretem. Az érintő képernyő annyira más mint a gombos teló. :) A Sony-mat azt eladtam de sajnáltam is. :(
2010. máj. 31. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!