Kultuke 92 kérdése:
Van nekem egy Sony Ericsson okos telefonom és ha a gépről próbálok zenét rárakni, akkor sikerül, megjeleníti, viszont nem tudja lejátszani. Minden kiterjesztést próbáltam már. Lehet, hogy a másolásnál rontok el valamit?
Figyelt kérdés
Viszont ha egy másik telefonról kapok bluetooth-on számot, azt le tudja játszani. Abban a kiterjesztésben is, amiben az én általam felrakottat nem. :D Ez vajon miért van? Köszönöm előre is! :D2011. okt. 31. 23:06
1/7 anonim válasza:
Olvasd el a készülék használati utasítását. Abban le van írva, hogy a telcsid milyen formátumot tud. Az pedig csak duma, hogy mindent kipróbáltam már. Ez nem igaz. A felét sem. Viszont akitől át tudod venni Bletoothon, ő igen!
2/7 A kérdező kommentje:
Ok, igazad van, lehet hogy nem mindet próbáltam ki... :D Viszont mp3-ban próbáltam és azt sem játsza le, pedig azt már illene szerintem. Amit bluetoothon küldtek nekem, az is mp3 volt. Az egyik mp3-asat le tudja játszani, a másikat meg nem. :D Köszönöm a választ amúgy! :D
2011. nov. 1. 08:46
3/7 anonim válasza:
Milyen telefonod van b....meeeeegeggg?????????? Olyan nehéz lenne leírni?????? Így nem toookkkk segíítennniiiii mert lehet az bármi lehet symbian lehet android lehet csak egyszerű sazr java alapú amire te azthiszed okos!!!!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Sony Ericsson XPERIA X8.
2011. nov. 22. 17:12
5/7 anonim válasza:
Köszönöm nos ennek elvileg vinnie kéne esetleg próbáltad már pc ről usb vel rakni rá számokat? Nemlehet hogy csak küldés után nem találod h. hová rakja a zenéket? Esetleg tölts le egy power amp lejátszót marketről és azzal próbáld meg lejátszani őket...
6/7 A kérdező kommentje:
Eddig is úgy raktam és meg is találtam a telefonon a listát... De nem tudom lejátszani őket, mert azt írja, hogy nem megfelelő fájlformátum...
2011. nov. 23. 05:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!