mer a t-mobile rossz már vagy 4 éve
a telenor a legjobb!
háááát...nem tudom hogy hívják azt a kék propelleres céget, ami éppen durva ügyféleséseket produkál.....
Én a T-nél vagyok és soha semmi bajom nem volt, se szolgáltatásilag, se szoftverileg. Mindig megkaptam mindent. JÓ, oké a Telenornál vannak olcsóbb szolgáltatások, De a T-Mobile-nak sokkal nagyobb és jobb a telefonkészlete a szolgáltatása az ország nagyrészén (mérésekkel bizonyították a németek, hogy 90%-án) elérhető
Egyébként rejtély, miért nem ad ki 2 Sony Ericsson telót a T-mobile....lehet karácsonyra tartogatják az akció rohamra
na és miért csak a telenornál kapható a galaxy note?
meg a t-mobile miért nem csinált hipernetet?
hipernet.......telefon még nem tud hipernetet használni...csak reklámfogás...maga a telefon GSM modulja nem képes azt a gyors forgalmat kiírni a RAM memóriába. egyébként meg a t-mobile internetje ugyanolyan gyors mint a telenoré...
egyébként Amerikában a T-miblenak van 4G-s szolgáltatása....akkor az amerikai (Telenor)testvér szolgáltatónak miért nincsen 4G-s internet hálózata????Egyébként ezt se tudják kihasználni a mobilok...még.
Apple nem csak cicafiúkat és a cicalányokat célozza meg...
Normális telefon, eredetileg üzleti telefonnak akarták megépíteni, de a multimédiája jobb lett.....ezért veszik sokan, én igaz drága, de sokan megveszik, mert HASZNÁLHATÓ A RENDSZER RAJTA ÉS ÉS AZ ANDROID MARKETNÉL IS TÖBB APPLIKÁCIÓ VAN FENT AZ APP STORE-ba.
Egyébként NINCS ilyen telefonom, de volt már a kezembe mind az 5 típus és jó telefon, de a T-sek nem ebből gazdagodtak meg, hanem abból, hogy nemzetközi cég, jól kiépített hálózattal és fejlett, korszerű szolgáltatás rendszerrel, és bő készülék kínálattal, az utóbbi vonatkozik a Telenorra is.
Egyébként a T-nek több magyar ügyfele van, mint a Propellernek, az utóbbi, folyamatosan veszíti az ügyfeleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!