Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 30. 000 Ft-ig okostelefon?

30. 000 Ft-ig okostelefon?

Figyelt kérdés

Céges telefont fogok kapni és megadatott a lehetőség a választásra. A keret 30.000 Ft. A kérdés, hogy ki mit javasolna? Leginkább telefonálásra, e-mailezésre kellene. valamint roppant pozitívum ha tudja legalább olvasni az excel és pdf fájlokat.

Köszönöm a segítséget

2015. febr. 18. 11:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lumia 530
2015. febr. 18. 12:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Androidból Opendott, Windows Phone-ból én 630-at vennék.
2015. febr. 18. 12:12
 3/15 anonim válasza:
Ők adtak pár típust, amiből választhatsz, vagy neked kell kiválasztanod? Nálunk ilyen esetben azért van egy típuslista a telefonszolgáltatónál, akivel a cégnek szerződése van.
2015. febr. 18. 12:29
 4/15 A kérdező kommentje:

mobilkereskedes.hu

A webshopból bármi választható 30.000 Ftig

2015. febr. 18. 12:45
 5/15 anonim válasza:

Hát, én a Samsungokkal elfogult vagyok, mert nekem más kategóriában beváltak, és a mostani cégesem is ez a gyártmány, csak az nem okostelefon. A privát mostanim más, de amikor azt vettem, a hasonló kategóriás Samsungoknak az egekben volt az ára.

Öcsémnek van most egy Samsung okostelefonja, bár az szintén nem céges, de nem nagyon hallottam panaszkodni rá. Viszont ismerek olyat, aki meg ezt a gyártót nem szereti. :-)

2015. febr. 18. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy a Samsung nem rossz (amivel nem értek egyet, de csak tegyük fel), 30 ezer forintig akkor is szar az összes. Kifejezetten ipari hulladék kategóriába tartozik ennyi pénzért.

Kérdező:

Moto E-t mondtam volna, az a legjobb Androidos ennyiért, csak hát az nem kapható a mobilkereskedes.hu-ról.

Végignéztem ezt a listát:

[link]

Egy Androidos jöhet szóba ezek közül, az LG L Fino.

Az sem egy olyan nagy szám telefon, de azért majdnem a Moto E szintjén van.

Vagy akármelyik WP8-as Lumia.

2015. febr. 18. 13:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi, én is a Lumia felé hajlok, most van egy 620-as privátban. De nem vagyok szakértő, igazából nem követem annyira a mobilpiacot az utóbbi időben ezért jobb lenne tapasztaltabbak tanácsa.
2015. febr. 18. 13:16
 8/15 anonim válasza:
# 6 - Én a saját tapasztalataimról beszéltem.
2015. febr. 18. 13:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom hogy jön ide, szimplán annyit írtam, hogy 30 ezerig nagyon szar a Samsung.

Ha valaki Samsungot vesz közép vagy felsőkategóriában, azt még meg tudom érteni, nekem nem a kedvencem, de különbözőek vagyunk, megértem, ha valaki mást szeret, de 30k-ig a legnagyobb Samsung fan se venne Samsung telefont, olyan rosszakat csinál annyiért.

2015. febr. 18. 13:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha jol látom a keret összegbe csak samsungok ,ès nèhány lg fèr bele ,igazán jó telefont eben a webshopban nem lehet kapni.Èn más webshopban boltban,tudnèk mondani jó telefont .
2015. febr. 18. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!