Uj okostelefon uj előfizetéssel de milyen? Többi lent?
2 éve vettem egy Sony Xperia J-t nulla Ft-ért 2 évre a T-mobile-tól. Most lejárt, és a hölgy azt mondta, h érdemes lecserélnem, mert most nagyon jó ajánlatok (sony-k) vannak.Adott is egy listát, akcios készulékek árlista kijelolt dijcsomagokhoz, és bejelolte a Move S csomagot..
Igazábol nem is jön be nekem ez a mostani telefonom, szivesen lecserélném, eladnám ezt egy tel. boltba, és vennék a t mobile -nál másikat , csak azt nem tudom melyiket ..:/
Annyit tudok, hogy nagy képernyos legyen ill. szép képeket csináljon (ez a sony nem igazán csinál jókat)
Ti milyen telót ajánlanátok? (t mobil, 0 Ft kezdorészlet, 2 év)
ILLETVE : az ár, hogy pl. 24x 2890 csak a készulék ár, vagy tartalmazza a dijcsomagot is?
Köszönöm a segitséget!!!!!!
Nem akarok ám Sony-t!:)
Bármi csak jónak számitson, nagy képernyos legyen, éles képeket csináljon.
Nagyon el vagy tévedve a Sonykkal kapcsolatban!
Nekem egy z1 compactom van és nagyon is jó képeket csinál, még az éjszakai felvételek is jók és egyáltalán nem karcos és homályos a kamera...
Mert szerinted ha másnak sony van, az nem tapasztalatból mondja???
Attól, hogy beleakadtál egy rosszba, az nem jelenti azt, hogy más is bele fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!