Lehet IPhone 4S-be micro SD kártyát tenni?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Nem találom a telefonon a helyét.2015. febr. 18. 09:00
3/15 A kérdező kommentje:
Hát ezt már nem hiszem el! :((((((( Ez most megadta a végső lökést, hogy végleg kiábránduljak az Iphone-ból :((
2015. febr. 18. 09:35
4/15 anonim válasza:
hát arról nem az Apple tehet, ha valaki nem néz utána mit vesz :D egy 32 gigás cuccal semmi gond nincs :D ha valaki 8 gigásat vesz, amiből 5-6 giga szabad, az meg így járt.
5/15 anonim válasza:
Ezért kell előre megnézni mit veszel. Neked kell tudni mire fogod használni. Én még sosem érzetem az SD hiányát, pedig ez a második Iphone-om.
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a második Iphone-om és mindkettőt ajándékba kaptam. Mellesleg pedig ezért az árért a minimum lenne, hogy mindent tudjon,minden szipi-szupi legyen. Erre rá kellett döbbennem, hogy a bluetooht-al sem tudok róla számítógépre és vissza másolni (amit még anyám 100 eurós Samsung-ja is megcsinál) és ITunes nélkül azaz internet nélkül gépre fájlt másolni sem lehet. (Anyám Samsungja usb kábellel pikk-pakk megcsinálja..). Elegem van.
2015. febr. 18. 10:56
7/15 anonim válasza:
hát, akkor neked is venni kell egy samsungot, és szenvedni vele, hogy 1 hónap után olyan lassú lesz a sok hulladéktól, amit te olyan könnyen ráraksz, hogy nem is tudsz róla :D
8/15 anonim válasza:
lehet mindent, csak nem kéne retardáltnak lenni hozzá
superuser nélkül az androidra se lehet igazán jó programokat pakolni
9/15 A kérdező kommentje:
Nézd, lány vagyok és nem vagyok sem informatikus, sem műszerész, sem mérnök, és a 'retardált' szót nagyon erősnek és nem helyénvalónak érzem a részedről. Tudod az a baj, hogy miközben megy a nagy verseny a vállalatok között, hogy mindenki valami mást, valami egyedit alkosson és adja el az embereknek, úgy felejtik el szépen az egyszerűséget, pedig ez lenne az alap. Hogy a 21.században ne álljon már meg a világ az itunes-nál, ha adatot akarok A-ból B-be átvinni. Ahelyett, hogy a világunk egyszerűsödne, csak lassul és bonyolódik, mert az apple nem képes egy sz#ros adatkábelt adni és megoldani rajta az adatmásolást.
2015. febr. 18. 11:14
10/15 A kérdező kommentje:
Én nem programokat akarok másolni, hanem egyszerűen csupán képeket és videókat, ennyi a kívánságom, nem több. De érdekes, a samsung-nál ez pár másodperc..
2015. febr. 18. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!