Z3 vs G3 melyik jobb?
Érvekkel ha lahet .Nem a papirosra (proci,ram,gpu,felbontás,stb.)-ra vagyok kiváncsi hiszen azt már kívülről tudom hanem hogy melyik röccen meg többször kamerája melyiknek jobb (nem a megapixelre értem) melyik ad jobb végeredményt. Melyiket jobb kézbefogni és hasonlók(stb.)
Előre is köszönöm !!! :D
Mindenképp Z3.
Ha a G3-ba 1080p-s kijelző lenne, akkor az egyik, ha nem a legjobb telefon lenne a piacon, de a QHD-s kijelző miatt szóba sem jöhet.
Szimplán nem bírja annyira a hardver ezt a felbontást, nem véletlen kb az egyetlen telefon, ami Snapdragon 801-el akar meghajtani egy QHD felbontású telefont, minden más gyártó legalább Snapdragon 805-öt használ.
Z3, ez egyértelmű.
Jó mobil lenne a G3, csak mivel QHD kijelzője van, nem bírja a hardver kezelni a túl nagy felbontást és ezért akadozik rendesen, ami ciki egy csúcsandroidtól.
Ez hardveres probléma, túl magas a felbontás és nem bírja el a hardver, ezt nem lehet szoftveresen kijavítani. Lehet rajta javítani, de teljesen kijavítani nem.
Természetesen nem olyan lassú a G3, hogy használhatatlan, de azért csak nem kéne már egy csúcskategóriás telefonnak annyit akadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!