A jövő héten szeretnék okostelefont rendelni webshopról. Nem tudok dönteni, annyit néztem már, nem megy a döntés. Szerintetek?
Figyelt kérdés
80-90 eFt körül szeretnék venni, ilyen árkategóriában félni kell az androidosoktól? WP felé húz a szívem igazából.. De már nem tudok dönteni.. :(2015. jan. 25. 14:53
21/30 anonim válasza:
Oda elég 1Gb ram bőven, szerintem vedd azt ha oda húz a szíved! :) Elég jó darab és ahogy látom nemrég jött ki.
22/30 anonim válasza:
Amúgy telenornál elvágják nano sim-re a kártyámat? Te hol vágatod el?
23/30 A kérdező kommentje:
Csípőfogóval kivágtam.. :DD
2015. jan. 25. 16:17
24/30 A kérdező kommentje:
Okés, ha kiválasztottam a telefont.. Ami hatalmas dilemma.. Még 1,5 évig van telenor hűségem, amit nem akarok visszamondani.. Szóval melyik webshopról érdemes rendelni, ami megbízható, és bontatlan eredeti készüléket küldenek?:)
2015. jan. 25. 16:18
25/30 anonim válasza:
Először azt nézem meg hol ingyenes a garanciafutár, már ha van ilyen szolgáltatás.
Utána ezt leszűkítve szoktam átnézni az árukeresőnél hsz-ket főleg a garancia résznél mert ugye ez a fontos ott elsősorban, amúgy mindegyik bolt írja hogy milyen OEM,FULL,ORIGIN dobozzal küldi.
26/30 A kérdező kommentje:
EMAG jó választás lehet?
2015. jan. 25. 16:22
27/30 anonim válasza:
Nagyon NEM AJÁNLOTT!! Saját tapasztalatból írom, nem lehet őket elérni sehogy sem, email meg SOHA nem válaszolnak telefont se nagyon akarják felvenni, szánalom a bolt.
28/30 A kérdező kommentje:
Akkor mégis.. Melyik bolt a jó? Honnan rendeljek?:/
2015. jan. 25. 20:55
29/30 anonim válasza:
Akkor hogy döntöttél melyik teló kell, és ajánlok boltot!
30/30 A kérdező kommentje:
A 830-nál maradok!:)) PMben írnál?
2015. jan. 25. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!