Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy tervek? Melyik a fontosabb?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve együtt vagyok a párommal. Megértő, kedves, és mindennél jobban szeret. Én mégis bizonytalan vagyok. De nem értem miért. Nem tudok nélküle élni, de ha vele maradok akkor jó eséllyel fel kell adnom a terveimet a külföldi tovább tanulásomról, a reménybeli állásomról, és minden másról is amire előtte vágytam. Teljesen más mint amilyen férfit annak idején magam mellé képzeltem, de attól félek ha elengedem soha nem találok még egy ilyen különleges embert, aki ennyire szeret.Viszont ha mellette maradok feltehetőleg olyan életet kell éljek, amit mindig is el akartam kerülni.2014. nov. 22. 17:02
2/9 Didiiayer válasza:
Ez nagyon nehéz kérdés mert nem tudom, hogy én a helyedben hogy döntenék. Sehogy sem lehet a kettőt valahogy megoldani, hogy ne kelljen választanod?
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Ő több okból sem tarthat velem a terveim megvalósításában. Legjobban attól rettegek hogy a döntést amit hozok, meg fogom bánni. Például véghezviszem a terveimet, de egyedül maradok, vagy vele maradok de évek múlva mikor megkeseredek a nem kívánt életem során, majd őt fogom hibáztatni azért mert mindent feladtam, és ez megmérgezi a kapcsolatunkat.
2014. nov. 22. 17:12
4/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy te hogyan lennél boldog. Ha ugyanis nem vagy boldog, nem tudsz mást boldoggá tenni. Tedd mérlegre, hogy neked melyik a fontosabb, ha lehet, köss kompromisszumot, beszéld meg vele, talán megoldható, hogy amit most két útnak látsz, az egy úttá váljon. Ha nem összeegyeztethető, válaszd azt az utat, amelyikről úgy érzed, hogy azzal boldogabb lennél.
5/9 anonim válasza:
Azért kisit bővebben is írhatnál a problémáról. Lehet van kompromisszumos megoldás, csak te nem látod.
6/9 anonim válasza:
Inkább a terveid, keress pénzt és biztosítsd a megélhetésed. Sokkal jobb, mint megélhetési garancia nélkül egy pasit szeretni, aki akár el is hagyhat (mert elhagyhat elhiheted akármikor és ezt nem tudhatod) és akkor mihez kezdesz majd karrier, pénz nélkül??
7/9 A kérdező kommentje:
hát bővebben leírva az a probléma hogy én mindenképpen el akarom hagyni az országot, és külföldön dolgozni, teszem azt Németországban. De a párom nem beszéli a nyelvet és nem is szándékozik megtanulni, továbbá egyikőnknek sincs olyan anyagi háttere jelenleg hogy ki tudjunk költözni. A páromnak pedig gondoskodnia kell az édesanyjáról is itthon, és a nagymamájáról. Nem kérném rá hogy hagyja őket magukra. Továbbá nekem vannak odakint barátaim, kapcsolataim, de őt az egész élete ide köti.
2014. nov. 22. 20:21
8/9 anonim válasza:
Ismerek egy párt, akik kapcsolatuk elején sokáig úgy éltek külön, hogy a pasi külföldön élt, ott is dolgozott, a nő meg itthon, Magyarországon. Így hozta az élet. Aztán később összeházasodtak, és ők mondjuk Magyarországon telepedtek le, a lényeg, hogy a távolság nem választotta el őket, és fel tudták építeni az életüket. Mára van két rosszcsont fiacskájuk. Persze úgy is alakulhatott volna, hogy külföldön telepednek le, ha úgy változtak volna a körülmények (egyébként magyarok mindketten, a pasi csak munka miatt élt külföldön). A rokonságomban több olyan család is él, akik most vagy korábban úgy éltek, hogy egy vagy több családtag külföldön dolgozott, és onnan segítette (segíti) az itthon maradottakat. Olyan nagynéném is van, aki úgy ment ki külföldre, hogy nem beszélte a nyelvet, és nem is volt rá szüksége, mert sikerült kiköltözött magyaroknál munkát találnia. Most már nyugdíjas, és hazaköltözött Magyarországra. Esetleg ilyen lehetőséget is fel lehetne térképezni. Persze ha a családtagok folyamatos ápolásra szorulnak, az speciális eset, úgy nehéz mozdulni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos tanácsokat :) remélem sikerül egy megfelelő megoldást találnunk.
2014. nov. 26. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!