Mit kellene tennem?
Úgy érzem ,hogy hatalmas potenciál van bennem,sokszor mégsem jönnek össze a dolgok...sportolok,nyelveket tanulok(ezeket szeretem)
viszont a jelenlegi szakom amin vagyok, nem köt le ..megy de sokszor nemérzem magaménak..
bulizok is(mondhatom hogy sokat) ,de mostanság mindig szon jár az agyam,hogy több szeretnék lenni ennél ami most vagyok...
a szakom azért nem szivesen hagynám ott ,mert ha elvégzem biztos állásom lesz .....ezért nem merem,illetve azért is mert ha otthagynám nemtudom hogy mihez kezdjek...
a szüleim anyagi helyzete pedig nem engedi meg hogy csak úgy otthagyjam ,
Hosszú ideje bennem van ez a dolog ,nemtudom mi legyen.
Szia! Én ugyanebben a helyzetben vagyok. De most a sors úgy hozta, hogy a sulimat ott is kell hagynom valószínűleg.
Én is úgy érzem többet érek annál, mint ami most vagyok. Milyen szakon vagy egyébként? Ha nincs jöbb 5leted, hogy mit tanulj, szerintem ne hagyd ott, pláne ha majd még fizet is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!