Windows Phone operációs rendszerről vélemények?
Figyelt kérdés
Most veszek új telót és nem tudom, hogy maradjak-e az androidnál. Eddig semmi bajom nem volt az androiddal, de azt mondják, hogy a WP jobb. Miért? Mivel tud többet? WP-n is van olyan mint a Google Play vagy bármi ahonnan zenéket, játékokat tudok letölteni?2015. jan. 23. 20:45
11/13 gthomek válasza:
Szeretném hallani a Windows Phone -ról a véleményeket, különösen a "hosszabb távon lesz támogatva" rész érdekelne.
12/13 anonim válasza:
Sajnos a telefonok 80%-át megint kihagyták. Másodszor. Az ilyen cégnek semmi jót nem tudok kívánni. Itt a 620-am. Pici, kifogástalan állapotú, szervízt sosem látott, fagyásom nem volt, nem lassult. De mégsem kapott 10-et. Ha már nem is támogatják, miért kell leszedni az appokat az Áruházból? Miért nem hagyják, hogy nyugodtan használjuk? Ezek után senki nem fog WP10-est venni, mert gondolnak egyet és majd esetleg őket is nyakig trutyiban hagyják.. Én többet soha semmilyen Microsoft terméket. Csakazértsem. Tudom, hogy kis hal vagyok én ehhez, pláne egyedül, de bosszús vagyok, mert nagyon szeretem a telefonom, de ha úgy alakul, hogy valamiért le kell majd pucolni, az alkalmazásaim felét nem tudom majd újra letölteni.
13/13 anonim válasza:
Mellesleg közel öt éve használtam ezt a telót, szóval azért nagy dolog, hogy bírta az ütést, vizet, intenzív használatot. Mert kijutott neki mindből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!