Windows Phone rendszerről vélemények? Előnyök, Hátrányok. Jöhet jó sok vélemény!
Előny
-nincs vírus
-minimális rendszerigény
-kinézet
-Microsoft programok
-Office
-Mindegyik készülék frissül
-teljes értékű Offline navigáció
Hátrány
-kinézet
-Google szolgáltatások hiánya
-viszonylag kevés alkalmazás (150e)
Azért írtam mindkét helyre a kinézetet, mert izlés dolga
Személyes véleményem:
Messze nem tökéletes rendszer, de sokkal jobb mint az android. Az alsó kategóriában verhetetlen, és a felsőben is az élen van. Érdemes Nokiát venni, az extra szolgáltatások miatt
#2 Az a 150e már 270e, és naponta 500-zal nő. Ill. a Google szolgáltatások közül csak 1-2 az, ami nem működik, és nincs rá alternatíva.
Kérdező: mivel nekem korábban csak más Nokiás rendszerű telefonjaim voltak (Symbian, MeeGo), így személyes tapasztalatom nincs a másik két nagy rendszerrel. Nekem a WP abszolút kielégíti minden igényemet, egyszerű, letisztult, gyors, átlátható, nem 12 egy tucat, dinamikusan fejlődik a rendszer, és az alkalmazások száma is napról napra nő, mint ahogy azt az előbb említettem.
Nekem pl. Tetszik a kinezete is, stabil , siman eleg a 270ezer alkalmazas nem fogsz 100at sem hasznalni
Sebbesegben siman verri az Androidot ( tapsztalatbol mondom) , nem fagy-lagol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!