Robi1027 kérdése:
Most készülök új telefont venni gondoltam a Vodafone smart minire, nekem épp megfelelő lenne de halottam róla problémákat. Vélemények róla? Negatívumok, pozitiviumok? Esetleg Nokia lumia 610 vélemények (rendszerről, telefonról)?
Figyelt kérdés
esetleg hasonló árban jobb telefonok?#mobiltelefon #telefon #Android #Vodafone #okostelefon #Vodafone Smart #Windows Phone #Nokia Lumia #olcso okostelefon
2013. szept. 11. 15:15
1/7 anonim válasza:
Az árán kivül semmi pozitivum nincs benne. Okostelóknál az ár legyen az utolsó amit nézel,mert az a fontos milyen hardver dolgozik benne.
2/7 A kérdező kommentje:
nekem nem kéne erős okos telefon csak netezni és egy-két játékra használnám
2013. szept. 11. 15:22
3/7 anonim válasza:
Mindenki ezt mondja aztán a fagyások,szaggatások után már bánják. Ilyenkor jön hogy vesz kismillióért ajfónt és büszkén mondja,hogy az nem fagy. Persze mert az androidos telóját meg a negyedéért vette.
4/7 A kérdező kommentje:
nem szánok rá túl sokat mert nem egy erögépre van szükségem.
ebben az árban pedig jobb telefont nem nagyon találtam de azért szeretném megkérdezni mások véleményét, esetleg hogy mit gondolnak a wp használó nokia lumia 610-röl (leginkább aki már használ/használt is ilyen telefont).
2013. szept. 11. 16:44
5/7 anonim válasza:
vodásat vegyél, nekem is az van kb 4 hónapja és imádom :) játszani tökéletes, kompakt, jól viszi a netet, mindig van wifim, és megbízható :)
6/7 A kérdező kommentje:
értem akkor te szereted a smart minit. gps-t probáltad rajta? sokan azt mondják alig müködik
2013. szept. 11. 20:18
7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem Smart minim van, féltem tőle, de nem bántam meg. Korábban is "márkátlan" telefonom volt, Vodafone 845-ös, 2 és fél évet bírt nálam. Féltem a "saját" márkától de azt a telefont sem azért dobtam ki, mert tönkrement. Nálam rengeteget kibírt pedig strapáltam rendesen. A Smart mini hozzá képest egy atomerőmű, első nap egyből teszteltem, elindítottam mindent amit lehet, és meg sem szeppent egy kicsit sem. Ár-érték arányban a részemről 10/11 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!