Samsung Galaxy S Advance Jelly Bean rendszerről vélemények?
Nem volt még olyan akinek ne lett volna jó ismerőseim közül
Picit kevesebb a RAM,de megéri
Rootolni könnyen lehet?
Újratelepíteni bármikor lehet? Vagy csak kizárólag ha frissítés érhető el?
Ezek alapvető kérdések
Minek lenne az odin? :D
Rootolni úgy tudom lehet
És a pontos RAMot most nem tudom :D
Megkérdezzem haverom? :D
Hát azért nem alapvető kérdések...
Volt egy Alcatel 918 Mix telóm régebben... Újrahúzni nem lehetett, csak ha friss rendszer érthető el (de gyárilag a legfrissebb szoftver volt rajta) így nem lehetett újratelepíteni! Gyári beállítások visszaállítása esetén behalt a rendszer (bootloop-olt)
Most Sony J-m van, elvileg nem a legolcsóbb telók közé tartozik, és laggol mint állat! (pedig nincs szarul beállítva, és nincs is rajta szemét sem)
És a Sonyt rootolni pedig elég necces volt, alapesetbe nem is tudtam volna.
Szóval az alapkérdések relatív :D
De érdekel minden infó a Samsungról, mert a közeljövőben ilyet szeretnék venni...
Nekem alap kérdések :P
Ha független a J akkor többet lehet kihozni belőle
És az Alcatel más téma :D
Szerintem függetlenül 58-ért jól járnál az SGSA-val :)
Csak egyik barátom panaszkodott,hogy karcolódik,de csak ő ami furcsa :D
Ha szerencséd lesz erős lesz és nem fog karcolódni :D
51-ért venném a T-mobile Webshopba, meg még kapok hozzá kártyát is, meg úgyis T-mobile-os vagyok, szóval...
Fóliát meg nem tudom veszek-e rá... ez az ívelt Gorilla Glass elég meggyőzőnek tűnik, de hát kitudja.
Sokan panaszkodtak, hogy lassú, szar lett a Jelly Bean frissítéstől, de gondolom gány módon csinálták, nem nyomták le utána a szemetet... Úgy hogy szerintem ez nem engemet érint.
Sajnos a Sony-m, laggol, bármit csinálok vele, gyenge szerintem ez a cucc, ehhez a képernyőhöz, felbontáshoz, el nem bírom képzelni, hogy hogy kerülhet 45-be a J... nem ér annyit... (max 35-öt talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!