Megéri lecserélni a samsung galaxy s5öt iphone 6 ra?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 18:14
31/67 anonim válasza:
És a Mega sorozatról hallottál már?
32/67 Kléh Lajos válasza:
Természetesen. Jellenlegi csúcs készülékekről beszéltem, nem középkategóriáról. Személyszerint nekem nem kellene 6 colos telefon vagy6.3 as sima hd kijelzővel ami még csak nem is amoled.
33/67 anonim válasza:
Te buta p@raszt! A Samsung azért ad el többet,mert az 5.000-es fostól a 200.000-es fosig mindent gyárt,az Apple meg csak felsőkategóriában versenyez.Gondolkodj már p@raszt
34/67 anonim válasza:
Azt még bele se számoltam,csak a galaxy s sorozatot.
35/67 Kléh Lajos válasza:
Anyáddal megengedheted ezt a hangnemet te retek. Értelmezz már!! Vagy nem tudsz szöveget értelmezni te retek. A felsőkategóriáról van szó nem a 30-100 ezres telefonokról. Leírtam a véleményemet hogy ha már samsung akkor note széria jobban megéri sztem. Tapasztalatból mondom mert veled ellentétben nem 20 ezres telokat használok ha meg véletlenűl hozzá jutsz egy felsőkategóriáshoz amit kihozol 0 forintért vagy apuci dolgozik érte akkor meg arra vered nyálcsorgatva
36/67 anonim válasza:
1:retek vagy te
2:azért hiánycikk az i6,6plus,ugye?a galaxy s sorozat egy nagy fos,tapasztalatból mondom.neked nem hiszem hogy volt iphoneod,valszeg nem is lesz,mert csóró vagy:Dmeg hülYe
37/67 anonim válasza:
"a galaxy s sorozat egy nagy fos"-nyilván azért adtak el az s4-ból 40 milliót fél év alatt az s5-ből pedig 10 milliót 25 nap alatt.
39/67 anonim válasza:
"Azt tudjuk, hogy az első körös, szeptember 19-i megjelenés hétvégéjén az Apple minden korábbi rekordot megdöntött, és összesen 10 millió darabot értékesített nemzetközi szinten az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekből, ráadásul Kínában még el is kellett halasztani a rajtot a hatóságok miatt. Ettől függetlenül úgy tűnik, 20 000 000 darab közelében járunk."
20.000darab:)ennyit erről,és hiánycikk mindenhol.Az Apple a Samsungot a SAJÁT HAZÁJÁBAN verte meg!(sz-a-rr-á)
40/67 anonim válasza:
Már i6-6Plusból már rég meghaladta a 40Milliót az eladás,hiánycikk,nem lehet már idén venni:)majd januárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!