Megéri lecserélni a samsung galaxy s5öt iphone 6 ra?
aki ennyire elfogult, nehogy azt mondja már, hogy ért az androidhoz.. :)
Amúgy megeshet, hogy valamiért szar telefont kap a vásárló, és nem csak a szervizbe kellett volna vinni lehet.
Haveromnak van S5-je, neki gyors még mindig, és nem most vette.
"Az iPhonera se mondom hogy tökéletes,de minőségi,csúcs hardver,jó szoftverrel(amit nem több millió telefonhoz kell optimalizálni,hanem évente +(!)1-2-höz.)"
"de minőségi,csúcs hardver" és te hol vetted észre ezeket? :D Mert az i6-ból ezek pont hiányoznak. :D
Amúgy a szoftverrel nekem sincs bajom, de szerintem az Apple régen volt jó. :) Ha azt nézzük, akkor most vettem 1 iPod Nano 7th Gen-t, amin zenét hallgatok, valamiért megszoktam, és megmaradt.
Itt vagyok ne aggódj 23%-os :)
Az s5 egy sz.r
Sziasztok. Nekem volt z2, s4, note, lg g3. Jelenleg iphone 6 plus van. Nem vagyok elfogult. Iphone sztem is túlárazott picit de samu úgyszint. Android akad fél év után? Igen akad a 30 ezres kategória mikor de egy csúcs droid ha akad az user error. Telerakják millió memória zabáló widgettel stb... Nem kell csodálkozni. Android sokkal személyre szabhatóbb. Nincs megszabva hogy csak 30 másodperces csengőhangod lehessen pl. Csak rádugod gépre és másolhastz is. Iosnál mindenféle programot lekell tőlteni hogy ez menjen. Ebben jobb a droid az tuti. De viszont teljesen más érzés egy iphont kézben tartani mint bármelyik csúcs droidot. Sokall stabilabb. Ugye 2 mag mig s5 az 4 az órajel is nagyobb samuban. Papíron erősebb a samu ha csak olvasod. Ha már a teszteket nézet akkor pl note 4 se ér fel iphone 6 hoz.
Én azt mondom megéri lecserélni. Bár ha nem ismered iost akkor elég sokat fogod bújni fórumokat az tuti. Droidon minden egyszerübb sztem.Ha z3 ad vagy lg g3 ad lenne már nem ezt mondanám azokat nem cserélném le. Samubol csak a note széria ami sztem jól sikerűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!