Szerintetek megéri lecserélni a Samsung galaxy s4-et egy Iphone 5s-re vagy egy Iphone 5c-re? Köszönöm előre is a válaszokat!
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 00:50
1/7 anonim válasza:
Ha szívedből szeretnél egy iphone-t, akkor cserélj, de ha az eszeddel kérdezed, akkor nem...
Volt egy SonyZ2-m aranyáron, mégis eladtam, mert nem tudtam megszeretni...most van egy hasonló teljesítményű samum, nos azt dédelgetem..
csak azért cserélni, hogy neked amerikai telód legyen, semmi értelme..csak, ha igen erősen vágysz rá, és már gyűlölöd a másik telót.
3/7 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnél iphonrt akkor igen, de nem azert mert jobb lenne.
4/7 Winsky válasza:
Ha beéred 4"-os kijelzővel, akkor mindenképpen jobb.
5/7 anonim válasza:
Miért nem galaxy S5-re? Mert applera ne válts. Akadozni fog. Ismerősömnek is almája van és akadozik 1 év múlva.... de ha ios rendszert szeretnél váltad nyugottan.
6/7 anonim válasza:
5., ezt hol álmodtad? Biztos vagyok benne, hogy ez így nem igaz, többnyire az iPhone működik a legtovább akadás nélkül, ezt mindenki elismeri.
7/7 anonim válasza:
6# nem álmodtam. Ios is simán akad de nagyon soká! WP is akadhat. Tehát minden: Android, IOS, WP is akadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!